Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница (САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ) /част 6/
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница (САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ) /част 6/
Благодаря много за своевременната реакция. наистина файла с ъпдейта се оказа 644 мб и за WI FI то май е проблем. свалих го ръчно и ъпдейтнах от USB. Всичко е ОК вече. Благодаря още веднъж !!!:ole
Нещо не си намирам HDMI кабела, вградения плейър ще подкара ли Blu-ray 3D или само Blu-ray 40GB файл /LA 740/
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Ще стане, но за 3Д-то не съм сигурен дали няма да насича често.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Най-накрая разбрах каква е тази оферта за HBO GO - мерси - hristoslav2.
Аз не получих ваучър за услугата, въпреки че покупката ми отговаря на условията на промоцията.
Ще видим!
Мерси!
Здравейте, от близо около месец съм собственик на телевизор модел LG LA620S, и от тогава се опитвам да подкарам 3D субтитри с разширение .idx но така и не успявам по никакъв начин, пробвал съм какви ли не DLNA сървъри, аз ли изпускам нещо или самият плеар на телевизора не разпознава такъв тип субтитри. Иначе с обикновени субтитри .srt нямам никакви проблеми тръгват си. Също така не успявам да подкарам субтитрите от потока вградени вътре в .mkv файл. Има ли някакви по специални настройки който да направя по DLNA сървъра на лаптопа за да се справя с тези си проблеми? Пробвал съм със serviio, HMS, Plex, SmartShare, но използвам главно serviio най-лек и най-опростен ми се стори и ми допадна най-много. Благодаря ви предварително.
Цитат:
100EB
Здравейте, от близо около месец съм собственик на телевизор модел LG LA620S, и от тогава се опитвам да подкарам 3D субтитри с разширение .idx но така и не успявам по никакъв начин, пробвал съм какви ли не DLNA сървъри, аз ли изпускам нещо или самият плеар на телевизора не разпознава такъв тип субтитри. Иначе с обикновени субтитри .srt нямам никакви проблеми тръгват си. Също така не успявам да подкарам субтитрите от потока вградени вътре в .mkv файл. Има ли някакви по специални настройки който да направя по DLNA сървъра на лаптопа за да се справя с тези си проблеми? Пробвал съм със serviio, HMS, Plex, SmartShare, но използвам главно serviio най-лек и най-опростен ми се стори и ми допадна най-много. Благодаря ви предварително.
Няма как да подкараш динамични субтитри(.idx) директно, независимо от настройките на DLNA или ТВ-то. Варианта е компютър с HDMI към ТВ-то за да имаш динамични субтитри, това е вариант и за .mkv файловете с вградени субтитри или да се извадят субтитрите от MKV файла.
Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/
Цитат:
ex-man
С LM620S съм и версия 4.52.07, Youtube работи отвратително флегматично, а понякога откровено си забива. Помня че в началото не беше така, не знам точно след кой ъпдейт се скапа по този начин.
Някой с подобен проблем?
същата работа и при мен. докато зацепи минава 1-2 минути. в търсачката при натискане на втората буква от името "заспива" за около 20 секунди.
веднъж буферира ли тръгва без проблем. ЛМ670С
Вредно ли е за ЛЕД ТВ да е на режим ярък/динамичен, виждам че се препоръчва режим кино, но ми е много тъмен и сякаш се губят цветове, имам 3 телевизора /2 LG и 1 Samsung/ и все ми харесват на най-ярката фабрична настройка /явно нещо е у миня проблема/
Цитат:
Deyan Stoykov
Вредно ли е за ЛЕД ТВ да е на режим ярък/динамичен, виждам че се препоръчва режим кино, но ми е много тъмен и сякаш се губят цветове, имам 3 телевизора /2 LG и 1 Samsung/ и все ми харесват на най-ярката фабрична настройка /явно нещо е у миня проблема/
Това, което Ви харесва на Вас - тези настройки трябва да използвате! По принцип са малко
"мазохистите" да гледат на фрабричните настройки, с напомпен динамичен контраст, адски светеща и нереалистична картина и т.н.
Здравейте!
Как да свържа безжечно лаптопа с телевизора LG42LA620S.
Помогнете с работещ начин за регистрация в LG smart world. Пробвам от ТВто. Натискам червения бутон за регистрация но ми изпписва "Условията за членство не могат да се заредят. Опитайте по-късно.". Голямо опитване падна.
ТВто е 47LM620S.
Цитат:
KFC
Здравейте!
Как да свържа безжечно лаптопа с телевизора LG42LA620S.
Intel WiDi
Support for the Intel
How to Connect a Mobile Device to TV Wirelessly – Intel® WiDi
https://downloadcenter.intel.com/Det...&DwnldID=23022
но като гледам има доста проблeми
https://communities.intel.com/commun...ntent~category[install-configuration]&filterID=content~objecttype~objecttype[thread]
Цитат:
hristoslav2
Проблема е, че не харесва хардуера на по старите компютри и дава not supported при опит за инсталиране
Трябва ли да инсталирам програма, или само да активирам wi-fi на телевизора.