Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Здравейте, някой имал ли е проблем със семейните филми от HBO GO който и да се опитам да стартирам все ми дава долу в дясно Unidentified error, другото което съм забелязал е че например първи епизод на Игра на тронове например има субтитри а втори няма. Става въпрос за 42LA740S.
System requirements for Intel® WiDi
- 2nd generation Intel® Core™ i3/i5/i7 Mobile Processor
- 3rd Generation Intel® Core™ i3/i5/i7 Mobile and Desktop Processor
- 4th Generation Intel® Core™ i3/i5/i7 Mobile and Desktop Processor
| Graphics |
- Intel® Iris™ Pro Graphics 5200
- Intel® Iris™ Graphics 5100
- Intel® HD Graphics 5000
- Intel® HD Graphics 4600
- Intel® HD Graphics 4400
- Intel® HD Graphics 4200
- Intel® HD Graphics 4000
- Intel® HD Graphics 3000 (mobile)
- Intel® HD Graphics 2500
- Intel® HD Graphics 2000 (mobile)
|
| Wireless Adapters |
- Intel® Centrino® Wireless-N 1000, 1030, 2200, or 2230
- Intel® Centrino® Wireless-N 2200 for Desktop
- Intel® Centrino® Advanced-N 6200, 6205, 6230, or 6235
- Intel® Centrino® Advanced-N 6205 for Desktop
- Intel® Centrino® Wireless-N + WiMAX 6150
- Intel® Centrino® Advanced-N + WiMAX 6250
- Intel® Centrino® Ultimate-N 6300
- Intel® Dual Band Wireless-N 7260
- Intel® Dual Band Wireless-AC 7260
- Intel® Dual Band Wireless-AC 3160
- Intel® Wireless-N 7260
- Broadcom BCM43228
- Broadcom BCM43241
- Broadcom BCM4352
|
| Operating Systems |
- Microsoft Windows 7
- Microsoft Windows 8
- Microsoft Windows 8.1
P.S. нямаш вградена видео карта, нямаш Intel WI-DI |
Цитат:
Първоначално публикувано от
rodeo1
простете,но за какво се използва този плейър,нали има стоково?бихте ли ме светнали
Цитат:
kaldi
От сайта на lg. Явно колегата има предвид датата -04.01.2014 г., а не версията
Те редовно сменят датата, но версията си е една и съща от няколко месеца.
Цитат:
VaskoD
Здравейте, някой имал ли е проблем със семейните филми от HBO GO който и да се опитам да стартирам все ми дава долу в дясно Unidentified error, другото което съм забелязал е че например първи епизод на Игра на тронове например има субтитри а втори няма. Става въпрос за 42LA740S.
При мен също става така. Според мен е проблем в приложението,но не съм сигурен, аз съм с 42LA660S. Например, Ледена Епоха не тръгва и дава тази грешка.
Сертификата или какъвто е там документ го има онлайн на сайта на LG Б -я!
Как да си пусна филм от HBO GO,като ми търси ПИН код, откъде да го взема,пише от настройки ,но там няма.
Цитат:
juspar
Как да си пусна филм от HBO GO,като ми търси ПИН код, откъде да го взема,пише от настройки ,но там няма.
С предоставения ваучер при покупка на телевизора (30 дни от датата на регистрация на кода) или чрез абонамент за HBO GO.
Цитат:
juspar
От личния HBO GO профил - в настройки, на компютъра на който е направена регистрацията за ползване.
Здравейте!
Коя държава давате в настройките за подръжка на Smart World.
Върнах старият LG42LA620 и взех LG42LA640 .
Цитат:
oska
простете,но за какво се използва този плейър,нали има стоково?бихте ли ме светнали
В моделите от 2013г го няма доколкото знам. Иначе този има възможност да стане доста по добър от стоковия.
Цитат:
VaskoD
Здравейте, Явно си има проблем със субтитрите при HBO GO. Аз също съм с LA740S и вчера ъпдейтнах ръчно през флашка до Software_File(Version_04.22.11).zip в следствие на което HBO GО проработи отново. Реших да догледам един филм, който бях загледал до средата преди да крашнат HBO-то с ъпдейта от преди две седмици. Проблема е, че субтитри нямаше. Започнах да тествам с различни филми и на някой имаше, а на някой не, но най интересното е, че на един и същи филм един път ми зарежда субтитри, а друг път филма стартира без субтитри. Именно за това съм убеден, че не е до настройка. По скоро отново и този ъпдейт (04.22.11) не е изпипан както трябва. Пробвах и през телефона (HTC ONE) ... е никакъв проблем. През телефона буферира само в началото и зарежда субтитри 10 от 10 на филми които току що съм пробвал и на LG-то, но на него не са заредили :(
Телевизора е вързан към рутера с кабел и въпреки това буферира на HBO GO през 1 минута, а и не само на HBO. Около и след 23:00ч обаче всичко се оправя и започва да върви гладко без проблем. Някой имал ли е такъв проблем и според вас от какво идва: от претоварени сървъри на HBO, YouTube и т.н по това време, от натовареност на интернета (с НЕТ1 съм) или си е мой локлен проблем - има ли вероятност да е от рутера, който е предоставен от НЕТ1 все пак пак преди 5г.
Тук много хора коментираха, че насичането според тях е от ъпдейтите, но не мога да си представя, че LA740 (телевизор за една торба пари и двуядрен процесор), при това вързан с кабел, а не през WiFi ще насича така дразнително (но още един път казвам, че насичането е до около 23ч).
сам си си отговорил.
Цитат:
Sayman
от претоварени сървъри на HBO, YouTube и т.н по това време
77" ULTRA HD CURVED OLED TV | LG CES 2014
LG Newsroom
http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/64120
след последния ъпдейт не мога да ползвам смартфон-а като дистанционно :(