Youtube все така не иска да се зареди, даже да покаже търсачката.Искам да помоля ако някой има стари версии за LM серията FIRMWARE да ги качи някъде!!!
Благодаря предварително!
Преглед за печат
Дефектните подсветки са и в новите модели на Panasonic Panasonic 2014 Viera TV on Vimeo вгледайте се когато човека обяснява за AS740 в ъглите как има черни петна също както при LG.
По ъглите не е чак толкова страшно. Sony също са известни с подобни проблеми. Vignetting му казваха. Въпроса е да няма вертикални ивици, ако е само ъглите се прежалва. Може ли да кажеш коя минута да гледам, защото не ги виждам?
От 2:10 пускат по еднородна жълта картина след това и синя, някакво стена. Също и на футбола леко се забелязва в зеления тон.
Да, само vignetting виждам, т.е. само по ъглите, но вертикални ивици като при LG-то не виждам.
Добре, а ти къде ги виждаш тия вертикални ивици аз само тия петна виждам по ъглите?
Ето тук ги виждам, ако не ги виждаш - значи ти е избичен Brightness-а на монитора на МАХ и не може да направиш разлика:
LB7200dse71c6.PNG - imgup.net
imgbox - fast, simple image host
imgbox - fast, simple image host
Прав си и за чертите и за brightness-a ми :D, но все пак едвам се забелязват ако не ми беше казал изобщо нямаше да ги видя.
Здравейте.Имам един въпрос към знаещите.Телевизора ми е LG 47LW659S модел 2011 година.Работи много добре.
Въпроса ми е защо в премиалните не ми излиза VOYO.Имам подарен код за година,но не мога да го използвам.
Софтуера на телевизора е 6,01,28.В сайта на VOYO пише,че се поддържат всички модели SMART LG TV от 2011 2012 и 2013 година.
Къде бъркам?
Ако гледаш футбол или играеш fifa ще ги виждаш почти постоянно при движение на камерата. Особенно на Fifa ще се виждат още повече, понеже все пак е игра и качеството е добро, докато при гледане на телевизия се замаскира от пикселите (ако е с по-лошо качество), но ако пуснеш HD - пак ще си личи. За мен лично е минус. Знам че темата не е за избор, но от новите модели ако трябва да избирам за сега повече клоня към 8 серия на Sony. За мен лично подобни сенки и прочие е важно да липсват, защото в 90% от времето се гледа само футбол или се играе на конзола, а там еднородни цветове може да видиш на доста места. Много лесен е теста ако си пуснеш някоя игра - погледнеш към небето и започнеш да мърдаш рязко камерата - тогава може да забележиш всички неравномерности на подсветката.
Ако има vignetting само в ъглите не е проблем, това го имаха и старите Sony-та, докато при новите не се забелязва.
Сгрешил си темата! Прочети внимателно какво пише в началото на първи пост от тази тема.
mod/edit
От ъпдейтъра на телевизора не намира нов firm. Може би не е качен още на сървърите? За сега варианта е само с флашка?