Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Здравейте,от 12.05.съм щастлив притежател на LG 42LA6928.Голям мерак беше и солидна порция врътки,но в крайна сметка го взех.Много съм доволен и от картината и от бързината с която реагира на команди от меджика.Подсветката е добре,панела е 100 херца "ZC.BEUZLJG",а цветовете и картината ,дори и на Булсатско SD,са уникални.Две тъпи неща ме тормозят.Възможно ли е логото на LG да се направи да свети постоянно в работен режим,а не само в режим стенд бай?За второто сам съм си виновен.При първоначалната настройка на телевизора сглупих и му зададох страна България при което от листа изчезнаха всички западноевропейски държави и останаха само източна европа и балканския регион.Имали начин да възстановя пълния списък?Педварително Благодаря и се извинявам за лаишките въпроси.
"Възможно ли е логото на LG да се направи да свети постоянно в работен режим,а не само в режим стенд бай? "
Честито.
Логото може да се задържи максимум 10 мин.
Само че се чудя за какво ти е да ти свети тая ламБичка и да ти вади очите?
Луд на шарено се радва.:rolleyes:
Здравейте приятели,
Имам LG LA620, преди месец му вързах един външен хард диск с цел запис.
Проблемът е, че задените графици постоянно изчезват!
На кабелна съм с Ци модул и отивам на " график" задаване за запис по график - 19,00 до 20,00 да записва всеки ден, но не винаги това става :(
Понякога на другия ден започва да записва но понякога не.
Като вляза въе менюто график се вижда, че целия график се е изтрил ...
Някой сбъсквал ли се е с този проблем?
Благодаря предварително
Здравей, при мен поне няма такъв проблем, Vivacom SAT с CAM. Вероятно проблемът е в кабеларката.
Здравейте ....Искам да попитам следното..Имам външно HDD което днес закачих към ТВ и пуснах да записвам една анимация от ХБО....Възможно ли е след записа да си я сваля на компа , защото четох че след като се форматира харда от ТВ , то същия е видим само на ТВ...Благодаря за отговора и лека вечер.
Не. Записа е шифрован с ключ в софтуера на телевизора и поради тази причина, може да се възпроизвежда само от същият телевизор на който е направен записа.
Благодаря за отговора....значи кофти вариант :(
Цитат:
Първоначално публикувано от
rudizl
Здравей, при мен поне няма такъв проблем, Vivacom SAT с CAM. Вероятно проблемът е в кабеларката.
Ами не мисля, че това е проблемът, защото му давам да записва по време от 19,00 до 20,00.
Другия вариант е по зададена програма -там не съм забелязал проблеми!
Здравейте! Да се похваля и аз. От вчера и аз съм щастлива притежателка на 39LA620S , който закупих от онлайн промоцията на Техномаркет за 749 лв. Вече прочетох доста неща и направих акаунт и в сайта на LG и в Смарт шаре. Свързах го и с безжичния си рутер и с лаптопа си. Телевизорът открива споделените снимки, видео и аудио. Изтеглих си един 3D филм от торентите на лаптопа, но не мога да го споделя на телевизора. Въпроса ми е : Могат ли 3D филмите да се споделят от лаптопа и защо телевизора не ги открива? Ще вметна, че другите споделени филми, които не са 3 D ги виждам на телевизора от моя лаптоп.
Здравейте, имам един проблем. Вчера, след като направих поредните 2 ъпдейта на 42la690 установих, че Smart Share постоянно спира, филм като гледам прекъсва поне 7 пъти. До този момент проблеми не съм имал със Smart Share. Ако някой знае да сподели от какво може да прекъсва постоянно и какво може да се направи. Благодаря предварително!
Цитат:
ilhanbg
Здравейте приятели,
Имам LG LA620, преди месец му вързах един външен хард диск с цел запис.
Проблемът е, че задените графици постоянно изчезват!
На кабелна съм с Ци модул и отивам на " график" задаване за запис по график - 19,00 до 20,00 да записва всеки ден, но не винаги това става :(
Понякога на другия ден започва да записва но понякога не.
Като вляза въе менюто график се вижда, че целия график се е изтрил ...
Някой сбъсквал ли се е с този проблем?
Благодаря предварително
Това ме води на мисълта, че вечерта докато спиш, тока спира за секунди..и поради това се нулира таймера.
Цитат:
Liusiana
Здравейте! Да се похваля и аз. От вчера и аз съм щастлива притежателка на
39LA620S , който закупих от онлайн промоцията на Техномаркет за 749 лв. Вече прочетох доста неща и направих акаунт и в сайта на LG и в Смарт шаре. Свързах го и с безжичния си рутер и с лаптопа си. Телевизорът открива споделените снимки, видео и аудио. Изтеглих си един 3D филм от торентите на лаптопа, но не мога да го споделя на телевизора. Въпроса ми е : Могат ли 3D филмите да се споделят от лаптопа и защо телевизора не ги открива? Ще вметна, че другите споделени филми, които не са 3 D ги виждам на телевизора от моя лаптоп.
Честито :Drinks: Свържи рутера с телевизора посредством Lan кабел и пробвай пак.
Такаа зададох запис по график, изключих тв-то от контакта изчаках светодиода да изгасне (около 5-6 сек.) включих тв-то зададения график си стои.
Извод! Не е от спирането на тока:confused:
smart share е мега бъгава програма ... даваш и рефреш тя се изключва. Най-добрия вариант е - "share to homegroup", телевизора си засича всичко без проблем, само трябва да го разрешите от настройките за ''homegroup"
Цитат:
Честито :Drinks: Свържи рутера с телевизора посредством Lan кабел и пробвай пак.
Благодаря! Ще пробвам, но сега трябва да купувам и лан кабел, а телевизорът е на 3-4 метра разстояние от рутера. А не може ли безжично чрез Wi fi връзка да се споделят 3D филми? Съществува ли въобще такава възможност?