Привет,
Малко търсих в интернет но на доста места се дава малко противоречива информация... а и ако трябва да съм честен съм невеж. Та, проблема ми е, че искам да си свържа колонките (5.1. система) с телевизора.
Прегледах портовете и се оказа, че няма аудио аут. Има само един Optical Digital Audio Out- и според интернет трябва да ползвам него. След което трябва да си закупя някакъв конвертор и към него вече да се свържа.
Друг вариант, който открих е чрез скарт-а, но не знам дали ще работи в моя случай.
Ако някой има опит ще съм благодарен да сподели и да ми помогне. И ако вариант е този конвертор- може ли да ми кажете от къде да си го закупя?
Прикачвам няколко изображения за повече детайли.
Отново - благодаря.
- - - - - - - - - -
Намерих сега и мнения в този форум- ако имам нормален жак за слушалки- да ползвам него, като навържа 2-3 таквиз неща Но, не откривам изход за слушалки. Което е странно, защото в менюала май пишеше че има. Ка да е, боря се за другите варианти
- - - - - - - - - -
Гледах цени на тоз Optical Digital Audio Converter to 5.1 - мого скъпо туй :/ Както и да е, няма да коментирам. Дано някой ме светне за най-оптималния вариант.