Аз днес си взех LG 55LF630V, 55" (139 см), Full HD. От Emag за 1247лв., доста добра цена за 55 инчов. Картината е Супер. Липсва само 3D но на мен не ми и трябва.
Аз днес си взех LG 55LF630V, 55" (139 см), Full HD. От Emag за 1247лв., доста добра цена за 55 инчов. Картината е Супер. Липсва само 3D но на мен не ми и трябва.
В момента в Метро са на промоция телевизори LG43LF5400. Цената е 700 лв. Какво Ви е мнението?
Здравей!
Незнам как вървят цените, но си подготви една флашка с малко клипове за картината и така си го избери, също гледай и за DSE(петна по екрана от подсветката).Разгледай му менюто и му напускай всички екстри за картината.
Тест в Метро е почти безсмислен - имаш вариант да го правиш само след като платиш на касата ... - вадят ти един кашон от склада , плащаш на касата и после вече проверяваш кво има вътре и дали работи ...
Моя го взех точно от Метро-отвориха ми го на място,носех си флашка,дадоха ми дистанционното и си играх докато ми омръзна,чак тогава го взех и платих.
Хм , значи все пак са "влезли в час" - последно като купувах някаква техника от там процедурата беше точно споменатата от мен ... отдавна по принцип избягвам да купувам от там нещо по-сериозно ...
Netflix се появи днес в приложенията на 42LF652V. Държава - България.
"Стартирай твоя безплатен месец", но иска регистрация.
Нали имат безплатен промо месец? Защо им е карта?
А ЕГН и всички лични данни не искат ли?
Ей на затова не се регистрирам вече никъде!
Здравейте какво е Netflix и за какво служи и от кой телевизори се поддържа?Кажете ми някой изгоден ТВ където да е с 4К и някой ако има дали е доволен от картина и звук?