USB 1: DC 5V, MAX900mA(USB3.0)
USB 2,3: DC 5V, MAX500mA(USB2.0)
Пробвай с друг HDD...
USB 1: DC 5V, MAX900mA(USB3.0)
USB 2,3: DC 5V, MAX500mA(USB2.0)
Пробвай с друг HDD...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-04-16 в 00:24.
Благодаря, ще пробвам.....
- - - - - - - - - -
Всичко работи перфектно, само че с нова кутийка за харда...
Благодаря за помощта.
Извинявам се лаишкият въпрос който ще задам. Избрах си любими канали, но с кой бутон се активира за да си избирам от тях.....
Вероятно с FAV бутона от нормалното дистанционно.
Този пост е редактиран от iveto; 24-04-16 в 11:16.
Ами нямам нормално дистанционно, а само меджик...
Нямам идея дали е трябвало да имаш но явно ще трябва да си купиш модела е AKB73756580
Сигурен ли си че това е точният модел?
Само меджик има този модел, не знам защо ти е обикновено?
Sent from my E6553 using Tapatalk
Колеги, мисля че конкретното дистанционно е този модел: LG AN-MR600
Но предполагам, че и другото ще работи.
Даваш дясно с мишока излиза ти "канали" цъкаш там най в дясно има малко балонче пише "филтър" даваш там и отиваш на предпочитани а,б,ц.... хващаш един за ушите отваря ти празен прозорец в който няма канали и ти пише "управление на канали" цъкаш редиш и излизаш съответно вече са ти запаметени в избрания лист с предпочитани. Други листи си разделяш по същия начин редактирането им става през канали, управление на канали.
Не ти трябва обикновена фафла :D
Благодаря, за помощта. Перфектно стана.![]()
При леко преместване на телевизора (от една стая в друга) подсветката се промени тотално, сега единя ъгъл е светъл а всичко останало равномерно черно, направо съм бесен, като гледам филм очите ми са все в този ъгъл, хора не си купувайте EDGE LED тази технология е направена за да са евтини телевизорите но качеството е ужасно, поинтересувах се и разбрах че НЯМА edge led телевизор с равнометна подсветка, Сега се чудя какво да правя, ако го дам за сервиз може даже да не го приемат защото това май не е дефект, ако си го държа ме дразни, освен да му направя ново преместване па белким се оправи??
Като цяло май най вече ips матриците страдат от този проблем, не знам как ще е ва (може да поискаш замяна с такъв)
Sent from my E6553 using Tapatalk