Колеги телевизора е LG 47LM670S и просто спря да работи. От долу червения диод свети червено , но като го пусна и само мига червено към 10-12 пъти и пак си свети червено .... някой да е имал подобрен проблем ?
Колеги телевизора е LG 47LM670S и просто спря да работи. От долу червения диод свети червено , но като го пусна и само мига червено към 10-12 пъти и пак си свети червено .... някой да е имал подобрен проблем ?
Студен рестарт от контакта?
Да е имало токов удар?
Нямам идея......какъв е този студен рестарт ?
кое може да е загинало , захранване или нещо друго ......
Много вероятно е да е заминал някой кондензатор, или резистор. Но ако нямаш съответните технически умения е най-добре да го занесеш в сервиз.
кое може да е загинало , захранване или нещо друго ......ама свети лампата би трябвало да има захранване....то ги им с счупени дисплей ...работещи най-лесно да се смени всичко освен дипсплея...ма пък ако е нещо дребно да го оправи майстор...най - добре
Мейнборд или захранване (то какво друго остана :D)
Sent from my E6553 using Tapatalk
хммм възможно ....мисълта ми бе да няма някой скрит чалъм за рестарт с комбинажия от копчетата или.....знам ли под вол теле се търси по някога , ще пиша като се установи в сервиза
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
на първата снимка до бялото изправеното нещо като реле ли е незнам какво ...от дясно има едно кафяво като съпротивление и е леко пукнато керамиката му има 2 такива леко като пукнати, не знам дали има значение това нещо друго видимо не вижда, ако някой знае на 2-те букси които влизат в даното които одват от захранването на кои кабели идва захранването да го замеря с мултицета ще се хване поне дали от захранването идва ток към дъното... ако няма как да се хване си отива на техник ма нали пусто любопитство..