Здравейте, някой може ли да ми каже какъв е регионалния код за България на LG Smart телевизорите?
Питам за LG C9 OLED.
- - - - - - - - - -
Имам предвид 4 цифрения код за сервизното меню:
![]()
Здравейте, някой може ли да ми каже какъв е регионалния код за България на LG Smart телевизорите?
Питам за LG C9 OLED.
- - - - - - - - - -
Имам предвид 4 цифрения код за сервизното меню:
![]()
Кодът за влизане в сервизното меню е общ за всички телевизори.
Регионален код има за някои позиции в сервизното меню.
https://forum.setcombg.com/lg-%D1%82...%D0%B8-lg.html
Май не съм се изразил добре, аз пуснах скрийншот, но форума ми го изряза. Имах предвид не 0413 за вход към сервизното меню, а Area Country Code който също е 4 цифри.
Къде се показва този код в менюто и за какво ти е, ако не е тайна?
Телевизора е регионално заключен за България / Европа. И ако искаш да гледаш например "Hulu" - няма как да го свалиш като приложение ако не си с Регионален Код за САЩ. И понеже аз си поиграх и го настроих (Смених си региона на Щатски) и сега искам да го върна на Български, защото установих че проблема със заключените за САЩ приложения мога да го реша по друг начин - взех си "Chromecast with Google TV" - там ги има всички популярни щатски приложения включително "HBO MAX" , което пък изобщо го няма за Web OS разработено. Но не обърнах внимание на БГ регионалния ми код какъв беше преди да го сменя на Американския. Надявах се някой да може да ми каже, иначе мога да пробвам с 3122 - Този май е за Източна Европа и би трябвало да сработи.