Ясно, ама тея от ЛГ защо не си вземат бележка и да слагат читави уай фай платки. Това е несериозно. За следващото ТВ ше се замисля.
Ясно, ама тея от ЛГ защо не си вземат бележка и да слагат читави уай фай платки. Това е несериозно. За следващото ТВ ше се замисля.
имам 49UJ7507, започна със същия проблем, с течение на времето отказа и WiFi, в последствия и 4-те HDMI порта, работят само USB портовете и LAN...вече се оглеждам за друг ТВ, но няма да е LG със сигурност,голямо разочарование
Лелее как ме е страх да се похваля, но аз имам 65SJ810v и нямам никакви дискънектвания или подобни!
Да не би да е заради това "v" накрая?
Не, просто си късметлия,и моя е "Въ" накрая
- - - - - - - - - -
Онзи ден бтв ми излезе ъпдейт. 05.80.60
Здравейте и аз съм с LG 49SJ810, и се появи същия проблем с WI-Fi и дистанционно почнаха да откачат и отказват. Въпроса ми е някой потърси ли си гаранционните права за този проблем и какво се случи. Благодаря предварително!
Аз забих лан кабела и нещата се оправиха, до онзи ден. Сега след известно време каро работи твто и почва да се базика пак така. Има проблем с блутут модем някъв.
Ами сменете го, 20 лв. струва втора употреба. Трябва да е такъв https://fishev.bg/Default.asp?m=artinfo&ArticleID=470
Точно той е, но с почистване на пиновете най-често проблема се решава. Утре ще го отворя и ще почистя пиновете. Само трябва да си купя диелектрична грес.
Много съжалявам, че имате проблеми с телевизорите...малко се замислете, мислите че телевизорите са със същото качество като от преди 10 години ли? Все пак сервиза посещава дома на клиента.Какъв е проблема? Ако сте склонни да не предприемате действия по претенция за гар.ремонт, как очаквате да се води някаква статистика от страна на производителя и проблема щом е масов да бъде отстранен? 1000 лева за 55 инчов тв и защо се чупели.Българите искаме евтини неща, а евтиното си е евтино.
Абе пич, телевизора ми е купуван от Англия 2017г с 5г гаранция, но вече съм си тук в България, и се опитвам да си реша проблема сам, защото трябва да го пращам в Англия. Днес си го разглобих и вече всичко е наред. А по повод статистиките, подал съм всичко към ЛГ. И телевизора ми е 48.5 инча и струваше 1900лв 2017г.
https://youtube.com/shorts/R34jkpqkW58?feature=share
Пич, ти води ли разговор с LG относно международната гаранция? Телевизора е купуван още докато Англия беше част от Евросъюза. Отказаха гаранционна услуга ли?
Иначе евала щом си отстранил проблема.
Разбира се, че водих разговор. Казаха ми че тук до 24 месеца може да го ремонтират. След това неможели гаранционно, някви такива и ми обясняват да си купя ново дистанционно. Нищо общо. Малко са ми некомпетентни.