Резултати от 1 до 12 от общо 12
Like Tree2Одобрявам
  • 1 Post By Dominator
  • 1 Post By podredko

LG OLED C5 не разпознат avi файл

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. dss
    dss е офлайн
    Junior Member Аватара на dss
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Варна

LG OLED C5 не разпознат avi файл

Привет на всички, изтеглих сериал във формат AVI, гледам ги с медиа сървър в локалната мрежа. На половината от файловете LG C5 казва "неразпознат файлов формат" Първо си помислих, че е възможно да са повредени или не са се записали правилно, но след това същите файлове пуснах на компютъра и вървят. Пуснах ги и на друго LG SK8500 по стар модел и също няма проблем. Пускам ги от същия медия сървър, без да ги копирам на друго място или флаш памет. Очевидно проблема е в самия телевизор, проверих за софтуерен ъпдейт но няма по нов. Намерих из форума писано за подобни проблеми и кодеци които не вървят, но странно че на другото LG вървят същите. Съжалявам, че отворих нова тема, за нещо за което вече е писано. Не намерих как да изтрия поста и само го редактирах.
    Този пост е редактиран от dss; 08-02-26 в 21:31.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Отговор: LG OLED C5 не разпознат avi файл

По-новите модели тв изобщо не поддържат този формат. Опитай да ги конвертираш в контейнер mkv.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Към автора, съвет да не сваляте филми в този архаичен формат.... нито има Dolby Vision, нито HDR, нито читав битрейт итн.... Това е подигравка да се пуска на OLED пък дори и на LED TV.
    pavi2mac одобрява това.

5. dss
    dss е офлайн
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Варна

Това е сериал на повече от 20 години и едвам намерих и успях да сваля сезоните му, така че каквото има - такова. Става въпрос за сериала 24 CTU, четох, че и други колеги от форума са му фенове. Ще се радвам ако някой сподели по добро качество или субтитри, защото и тях трудно намерих и голяма част не са синхронизирани добре. Преди години го даваха по наша телевизия и имаше в торентите варианти от БГ телевизия, не съм сигурен с превод или субтитри беше, но си струваше. Сега го няма никъде за съжаление, а въпреки годините си е най живия и хубав сериал според мен.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Под "едвам го намерих" имаш предвид по тракерите, вероятно?
    where to watch 24 (tv series) - Google Search

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5099985
    Субтитри - 24 - Season 1 (2001) Има ги всички сезони и субтитри има стига да потърсиш.

8.  

9. dss
    dss е офлайн
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Варна

[QUOTE=Gena_bs;1090580]Под "едвам го намерих" имаш предвид по тракерите, вероятно?

Да, по тракерите. Искам да имам всички серии в колкото е възможно по добро качество. В Дисни + го има и специално за това си платих акаунт, но останах разочарован че няма бг субтитри, а аз не съм толкова на ти с английския

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от kar4o73 Виж публикацията
    https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5099985
    Субтитри - 24 - Season 1 (2001) Има ги всички сезони и субтитри има стига да потърсиш.
    Да, и аз от там взех субтитрите, но за сезон 1 и 2 например не са добре синхронизирани, счупих се от нагласяне. Сезон 3 са ОК и за сега до него съм изгледал, ще видя как са следващите. Благодаря за руския тракер, виждам, че там качеството е доста по добро от това, което аз съм изтеглил. Ще изтегля да видя как е, но ако е с руско аудио предполагам ще е дразнещо

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

[QUOTE=dss;1090588]
    Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Под "едвам го намерих" имаш предвид по тракерите, вероятно?

Да, по тракерите. Искам да имам всички серии в колкото е възможно по добро качество. В Дисни + го има и специално за това си платих акаунт, но останах разочарован че няма бг субтитри, а аз не съм толкова на ти с английския

- - - - - - - - - -

Да, и аз от там взех субтитрите, но за сезон 1 и 2 например не са добре синхронизирани, счупих се от нагласяне. Сезон 3 са ОК и за сега до него съм изгледал, ще видя как са следващите. Благодаря за руския тракер, виждам, че там качеството е доста по добро от това, което аз съм изтеглил. Ще изтегля да видя как е, но ако е с руско аудио предполагам ще е дразнещо
    Всички качествени релийзи само от Rutracker дърпам..... Който знае Руски му идва дюшеш, но същотото е и за Английския, който също владея. А за синхронизирането KODI може да ги измества, напред или назад във времето, има и онлайн платформи които правят същото, но трябва да знаете оправната точка колко точноп избързват или изостават.

11. dss
    dss е офлайн
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Варна

Изтеглих първи сезон, чудесно е че има английско аудио. Още веднъж Благодаря на kar4o73
    От телевизора си местя синхронизацията до 60 сек. може, но те постоянно играят и от -60 стигам до +60, като през 5 мин. трябва да ги местя Изгледах този сезон с мъка, надявам се останалите да са ОК

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Един съвет от мен относно субтитрите.
    Първо си изтегли субтитрите и разгледай имената на файловете. Обикновено в имената се съдържа инфо за рилийза за който се отнасят.
    Ако името на суб файла е примерно сериал.1999.S01E99.1080p.HDTV.рилийз.група.srt търсиш HDTV версия на торента, а не първия, който ти попадне.
    Може да е сериал.1999.S01E99.1080p.WEB-DL.рилийз.група.srt или сериал.1999.S01E99.1080p.WEBRIP.рилийз.група.srt
    Успех!
    dss одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Към автора, съвет да не сваляте филми в този архаичен формат.... нито има Dolby Vision, нито HDR, нито читав битрейт итн.... Това е подигравка да се пуска на OLED пък дори и на LED TV.
    Какво казваш - да си изхвърлим допотопните ЛЕД, които заравят в гробищата модерните и неустоими ОЛЕД

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    Какво казваш - да си изхвърлим допотопните ЛЕД....
    Добра идея

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам OLED телевизор LG OLED 65 C8PLA
    От jankos във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 15-01-25, 09:33
  2. Избор м/у Sony OLED 55A75K и Samsung OLED 55S95B
    От KupoB във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 22-12-22, 08:59
  3. LG OLED 55B1 или LG OLED 55C1
    От evgenigs във форум LG телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 10-04-21, 09:27
  4. Каква е разликата от OLED и OLED+
    От bulgaran във форум Philips телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 07-02-20, 19:35
  5. Отговори: 9
    Последно: 31-12-06, 00:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе