Резултати от 1 до 2 от общо 2

Избор между G5 77 и C6H 77

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    May 2026

Избор между G5 77 и C6H 77

Здравейте,

В момента имам C1 65 inch и смятам, че дойде време за ъпгрейд (най-вече заради по-големия размер)

Изгледах доста ревюта на двата телевизора и все още се чудя дали да чакам ц6 и дали цената му ще е колкото в момента G5 - 4400 лева в момента.

Тревогите ми за G5 са следните и ще се радвам някой да сподели впечатления:

1. Имате ли пукащ шум от heatsink-a/пластмасата?
    2. Спрямо C1 ще забележа ли проблемите с banding чак толкова много?
    3. Какво стойка за стена използвате, тъй като и това ще добави 100-200 евро отгоре

В момента, въпреки че съм с щори, през деня виждам отражения от светлина (въпреки че ги търпя вече 4 години и не са адски зле) и това е може би главната причина да се замислям за G5.
    Това виждам като плюс на G5 спрямо C6H,

C6H, обаче е с подобрения в bandinga, по-нов процесор и липса на евентуално пукане от heatsink-a и намален banding.

Нямам желание да чакам година за да дойде G6 около 5000 лева и ми е извън бюджета.

Вие какво решение бихте взели на мое място и ще се радвам някой собственик да сподели отговори на въпросите ми.

Благодаря!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Избор между G5 77 и C6H 77

Със сигурност бих заложил на G серията, макар и миналогодишен модел. Щом си гледал ревюта, значи си наясно с плюсовете и минусите. Това с пукането са изолирани случаи и няма какво да го мислиш. А относно 6-та серия, началните отзиви са доста смесени. Ясно е, че е прекалено рано за изводи и каквито и минуси да има, ще бъдат отстранени с ъпдейти. Но там идва и момента с цената, която явно ще е по-висока, отколкото на досегашните модели. Аз лично не бих чакал заради някакви евентуални минимални подобрения, но на по-висока цена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор между три перални
    От uzunova_k във форум Бяла техника
    Отговори: 1
    Последно: 18-01-15, 11:13
  2. Избор между 3 модела
    От whitefox във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 16-12-14, 17:33
  3. Избор между 3 климатика
    От extranios във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 28-06-12, 21:52
  4. Избор между 2 LCD TV
    От andy_942 във форум Телевизори
    Отговори: 17
    Последно: 19-12-11, 23:53
  5. избор между
    От qnkogundito във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 14-02-11, 21:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе