Здравейте,поздравления за хубавия сайт, най-вече за активния и богат на информация форум. Предстои ми закупуване на смарт 3Д телевизор.След няколко дни прекарани в четене на форума и тестване на модели в магазина,избора ми се ограничи до Самсунг 40H6400, Панасоник42AS650Е, Шарп 42LE771E.Бюджетa- 1000 лв.Модели на други марки отпаднаха след прочита на написаното от Вас.Ше се ползва за ефирна тв(за сега че кабеларката и на стария не срува),филми и 3д от интернет. Смарта ще за DNLA,и извеждане на съдържание от тел. или таблет на голям екран.Поне докато не предложат удобствата и бързината на лаптопа.
Самсунг 40H6400-почти го бях взел.(въпреки притесненията ми от активното 3Д) докато не започна да насича на теста Sniper na Filips при включен Morion plus.Интересното е че *японката* я мина без проблем.Това и активното 3Д (аз поне не направих кой знай каква разлика от пасива на Панасоника)ме спря.
Панасоник42AS650Е-хареса ми като пасивна алтернатива на Самсунга(не успях да изпробвам браузера)Безпроблемно преминаване на тестовете докато не пуснах филм със субтитри.Да бяха предложили и бинокъл с тв-то.Знам че има решения,но си е играчка допълнителна.
Шарп 42LE771E-утре ще го тествам евентуално,но след прочетеното за продажбата на бранда....Моля за мнения на собственици и запознати с тези тв как се представят при филми 2 и 3Д,full HD,XviD и др.
Благодаря за отделеното време.