Добре, помогна ми много сега ще изчакам да видим дали някой друг ще ми отгоори.
Добре, помогна ми много сега ще изчакам да видим дали някой друг ще ми отгоори.
Искам да попитам също дали всички функции на ОС-то трябвва да работят при Live CD. Защото на мен плейарите не ми ги отваря и някои други неща.
Благодаря на всички за отговорите оправих се. Сега искам да попитам нещо друго ^^ . Значи сега искам да знам как да си пусна нета в Linux Mandriva 2009.1 RC1 можете ли да ми помогнете?
Къде отидохте бе браточки? Нещо не пишете, не мисля че незнаете. Айде помогнете малко
защо не поработиш, първо с ubuntu, преди да се впускаш в други версии?
Добре, браточки помогнахтте ми доста с Mandriva се оправих обаче сега имам друг проблем който се надявам да ми помогнете да разреша. Значи истеглих си Ubuntu 9.10 | 9.04 имаше проблем при мен с инсталацията. И значи инсталирах си 9.10 тъй че да мога да boot-вам от HDD-то където съм я инсталирал. Рескам пускам Ubuntu показва се там това дето зарежда и след това ми изписва следното нещо като се марда и удря в стените бавно и мъчително:
Frequency out of range 93/58 Hz Please change the display mode to 1680x1050 60Hz!
и то в properties на десктопа давам на Settings->Monitor->и там си ми е 60Hertz и резолюцията ми в XP е 1680x1050 pixels някой да има идея как да го оправя този проблем?
я смени на друга честота, и после върни на 60Hz, да видим дали няма да се оправи тоя бъг.
Имам само 60Hertz ако имаш нещо друго предвид честота кажи може да не съм мразбрал. Та имашли някоя друга идея ?