Излезе новата версия на WineX 3.0, обаче трябва да се плаща дано се появи някъде по БГ мрежата.
Излезе новата версия на WineX 3.0, обаче трябва да се плаща дано се появи някъде по БГ мрежата.
Az dokolkoto chetoh ima dosta bugove v prerelisa na 3.0 mai za momenta 2.2.1 e dosta po stabilna versia mojesh da si qa drupnesh ot free.techno-link.com
Можете ли да ме светнете каква е разликата между wine и winex и има ли някаква връзка между тях (трябва ли да имам едното за да сложа и другото). И с кое от двете евентуално може да се подкара AutoCAD.
Ako iskash da pusnesh programa po veroqatno e da trugne s wine ako iskash da pusnesh igra polzvash winex v tvoqa sluchai polzvai wine!!!
Ne e garancia che autocada shte trugne bez da imash windir v linuxa no probvai vse pak!!!
Два линка за Winex3
ftp://rack4.free.evro.net/server29/S...pre-1.i386.rpm
http://free.data.bg/vlindos/WineX-3.0.tar.bz2
не съм го пробвал все още, но от версия 2 не останах очарован, в смисъл че игрите тръгват но дори и Starcraft ми насича много яко
(Селерон 333, 128 RAM, 8 MB Video)
E ti pri taqa konfiguracia kakvo iskash i windows da pusnesh pak shte ti vurvqat zle igrite tova tvoito si e pisheshta mashina ne game komputer..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Можете ли да ме светнете каква е разликата между wine и winex и има ли някаква връзка между тях (трябва ли да имам едното за да сложа и другото). И с кое от двете евентуално може да се подкара AutoCAD.
<div align="right">оргинално мнение на paco</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
та разликата е че докато при уаин са емулирани само основните системни извиквания (апитата на уиндоуса) при уаинх се емулират дайректх апитата т.е. игрите използват само тях поради което не могат да вървят с уаин и обратно няма да подкараш нещо дето използва стандартни контроли с уаинх