да бе тва било самоче досега винаги се е угасяло изцяло и затва си помислих че се е прецакало нещо....
да бе тва било самоче досега винаги се е угасяло изцяло и затва си помислих че се е прецакало нещо....
Здравейте, видях темата реших да Ви попитам решил съм да си вземам NEO MP-S01F MBEAT някой може ли да ми каже мнение за него?
заслужава ли си ?? проблеми какви е виждал с него и т.н. !
Благодаря предварително !
Здравеите.
от 2 дни съм собственик на НЕО MP-S01 F M'BEAT -за сега съм доволен
заслужава си - единствения косур който мога да ти кажа за сега е, че оправлението е малко бавно (като го пробваш в магазина сменяи малко песните и ще осетиш за какво става дума)Първоначално публикувано от DSI
търсих му FIRMWARE но за сега не съм намерил --някой ако има ,ако намери ,ако знае нещо --плс да пише тука и да ми прати емайл
Такам, от известно време и аз съм със мп3 плеър на НЕО и имам един проблем-като го свържа с компютъра да си хвърля музика ми отваря всичко точно, но когато дам на някоя песен копи ми изписва, че неможе да се копира дадената песен и че има някаква грешка.Приемам, че може нещо да съм заключила затова ви моля кажете ми горе долу какъв може да е проблема, защото препрочетох упътванията 100 пъти и нищо не открих.БТВ единствения начин, който открих за хвърляне на музика на плеъра без проблем е в папката, където се запаметяват записите от диктофона, ЗАЩО???
нзн с кой модел си ... моя има един плъзгащ бутон отгоре , с който определяш дали да ти е заключен плеъра - така неможеш да добавяш нищо , нито да триеш ...
за съжаление моята МП3-ка не иска да се включи . ..загубила съм си диска с драйварите и нямям никаква представа как да я оправя...ПЛС някой да ми даде някакъв съвет и по възможност съвета да не е е от рода да си зема нова
здравейте аз имам следния проблем като се вкючи мп тройката стои само с бял екран търсих в поне педесе сайта никъде не е обяснено как да се справя с този проблем носих я на сервиз там ми казаха че е софтвера и трябва да г0о намеря в диска с който съм я купил но там има само драйвари за линдолс 98 моля ако някой знае как мога да я оправя нека пише може и на мейл bboikoff@abv.bg
имам проблем мп3-ката ми е NEO MP-01F MDJ когато я включа в компа работи но като я изключа спира да работи и немога да я пусна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМОЩ!!!!!!!!!!!
Най-вероятно батерията ти е за смяна. Ако не е стандартна (сменяема) ще е по трудно.
Аз имам проблем с модела NEO MP-02F ето снимка:
http://search.data.bg/ready/ab381685...P02F%20MDJ.jpg
Ако някой може да ми изпрати firmware или поне коя е версията му ще съм благодарен
Да не забравяме че говорим за НЕО при тези китайски боклуци може да се очаква всичко. Понякога евтиното е скъпо.Първоначално публикувано от connect
и имам проблем от известно време с NEO MP - О1f. като си пусна мп3 пуснам музика и се чува и от високо говорителчето и от слушалките какво да направя ?? мерси предварително
Мод. Пиши на кирилица !!!Първоначално публикувано от smille
За съжаление май евтиното пак ще излезе по-скъпо. Единственото нещо което мога да ви посъветвам е да престанете да си вземате такива китайски неща, има достатъчно други сносни марки които имат и по-евтини предложения. Няма да има екстрите на китайските, но поне ще работи както трябва. Това е от мен.