Re: mp3 player NEO problem
Чакай сега. Не ти работи дискчето или не ти работи CD-ROM-устройството? И в двата случая не можеш да използваш плейърчето щом си на Win98, защото трябва да имаш инсталирани точните драйвъри от дискчето. Друг вариант е да си ги дръпнеш от Нет-а. Или в краен случай ми пиши на PM, за да ти ги пратя по e-mail.
дискчето работи щот пробвах и с дискчето на един приятел...малко ме съмнява cd рома...по принцип работи безотказно но понякога се забавя иначе мога и филми да гледам от него...когато го пусна с дискчето почва да върти влизам в инсталл-а и тогава забива и единствения начин е ctrl+tab ... в сайта на НЕО не намерих фирмваре ако можеш прати ми ги по е-майл
Аз пък имам друг проблем пак с mp3 player на същата фирма.
Значи качвах едни песни.Обаче ги слагах в папки.Папаките не бяха предварително направени ,а ги направих на самото устройство.След като пуснах mp3 player-а ми каза ,че няма никакви файлове.Пуснах usb-то пак и гледам наистина няма,а качих около 26 песни.Почнах да качвам на ново и като стигна до 20-тата песен ми каза,че няма повече място.Гледах колко просторанство има на плейъра и гледам всичките 256 мегабайта заети.ИЗтрих всички песни които бях качил и гледам 140 мега байта си седят запълнени.Направих BAckUp на устройството и се оказа,че онези 26 mp3-ки ,ги е направило системни файлове и не мога да ги изтрия по никакъв начин,освен на форматирам.Плейъра още е в гаранция,но не знам дали от сервиза ще могат да го оправят.Да сте имали подобни проблеми или случайно можете да ми помогнете :)
Точно такъв проблем съм нямал, но имах следният: когато музиката е в няколко папки, плейърчето леко се пообъркваше, т.е. когато просвиреше песните от едната папка и трябваше да "премине" в другата - се изключваше автоматично. Не съм търсил нова версия на "firmware"-а, затова просто продължих да слагам всички песни в "root"-директорията, както преди.
Nedumai, явно някой процес на компютъра е повредил файловете, в момента на прехвърлянето. Форматирай паметта. Но когато правиш това, задай му да я форматира на File System: FAT.
също нестава и папка в папка а на мен фирмвера така и не ми тръгна на win98 ... забива си и толкоз иначе на xp си върви
Моля кажете ми адреса на сайта на NEO, защтото търся повече информация за: "NEO MP-01F M'CORD" и "NEO MP-S01F M'BEAT" но за сега без успех.
Благодаря за информацията.
:081:imame mp3 player NEO, v kojto sum iztril vsi4ki files, no otnovo mi dava 4e pametta e pulna.
:yahoo:zdrasti, molq te da ni pomogne6- sedim i gledame kato maimuni ve4e 4 den na6iq mp3- ne se spravihme i s knijkata s ukazaniq- mp3 e NEO, IZTRIVAME VSI4KI FILE OT CQLATA PAMET I PAK NI DAVA, 4e e e palna. mnogo 6te sme ti blagodarni, ako ni pomogne6 :yahoo: :yahoo:
Форматирай паметта на плейърчето на файлова система "FAT" и всичко би трябвало да се оправи.
Цитат:
Първоначално публикувано от stork
:Super: :Drinks: :033:BLAGODARIM TI! da ti se slu4i ne6to hubavo dano!
прецака ми се мп3 плеара ... когато го вклуча в усб-то си работи всичко но когато го изклуча остава последниа надпис на тъмен екран и нито може да се изклучи нито нищо.... махам батериата слагам я и неможе да вклучи... работи само когато е в усб-то ... някой знае ли как може да се оправи :undecided:
Като за начало, смени си батерията. :grin:
Добавено:
Да знаеш другият път! ;)