1 Прикачен файл(ове)
Слушалки с микрофон за смартфон?
Намислил съм да се обзаведа с нови слушалки с микрофон, които да използвам с телефона.
Тоест, две изисквания - да са с хубав звук и да имат микрофон и някакво елементарно управление, с което мога да приемам разговори.
Този път, твърдо искам слушалки с по-големи мембрани, покриващи ухото, а не мъници, които да пъхам в ушите, неудобни са ми.
Дайте някакви предложения за нещо прилично, разумно голямо да не изглеждам като извънземно по улиците и с хубав звук.
Загледал съм в Технополис има нещо като промоция на PHILIPS O'NEILL SHO3305, нещо подобно като конструкция търся, на цена не повече от 100лв?
Този Фил;ипс е със съпротивление 32 ома. Не е ли по-добре за смартфон да са с по-ниско съпротивление 16, 22 ома?
Има ли въобще слушалки, които да не са тапи с по-ниско съпротивление?
КАкво точно да търся като параметри за подходящи слушалки? Съпротивление, максималната входяща мощност играе ли съществена роля? Има с 30mW, 50, 100?
Прикачен файл 10439
Отговор: Слушалки с микрофон за смартфон?
Аде бе, знаещите, помогнете малко
Ако не си купил още, метни едно око на тези. Мисля, че са подходящи за изискванията ти -----> Sennheiser HD 219s
Скъпи са ми... 100лв е максималната горна граница, която бих отделил.
1 Прикачен файл(ове)
Имах такива , но предния модел HD218 , за цената си са си перфектни . Качествени слушалки от реномиран производител , но не са с микрофон . Просто казвам , че самите слушалки са много добри като такива .
Цитат:
Първоначално публикувано от
logic
Каква е идеята на поста ти и с картинката?
Момчил ми е препоръчал Sennheiser HD 219s, които са добри слушалки, макар и 24 ома, но както казах са ми скъпи.
Къде намираш в България HD218i на цена под 100 лева? Ако намираш - дай линк, ако не... картинката не ми помага за избора по никакъв начин...
Перфектната цена е обширно понятие. В моите представи, всичко над 100лв е скъпо за хендсфри.
Колега , аз пък и мислех , че нямам предразсъдици като си поръчваш нещо по интернет . И като ги няма в БГ , значи се отказваш от добри слушалки на приемлива цена , така ли ? А картинката е за информация на марка и модел , а ти сам яреценяваш дали те интересуват и дали да си потърсич търговец .
Sennheiser HD 218i headphones iPhone iPod control NEW SEALED UK STOCK 4044155043426 | eBay
- - - - - - - - - -
Извинявам се за допуснатите правописни грешки , но се случва в бързината , нали се разбира , какво искам да кажа .
ако времето, което си отделил в писане на последния ред, го беше посветил на оправяне на написаното преди това, щеше да е доста по-прегледно и по-уважително, както към нас, така и към самия себе си ;)
logic... за разлика от прякора ти, в повечето ти постове отсъства логика!
Първо, онлайн се купува продукт, с който си добре запознат. Очевидно аз не знам какви слушалки искам и неизбежно преди да купя трябва да пробвам дали са ми удобни или не, дали звука и силата му в конкретната комбинация от слушалките + моя телефон ми допада!
Второ, определил съм ценовия диапазон! Цена от 41 лири във Великобритания е ясно, че с доставка до България надвишава това, което съм склонен да дам и е значително по - неудачно предложение от това на Момчил.
Да не влизаме в детайли, че конкретния продавач не изпраща до БГ, че цената на тези слушалки е с десетина лири по-висока при търговци от Амазон, които шипват до България и че всъщност самите слушалки ще излязат по-скъпи от 219s, без да смятам неминуемите 30-тина лева доставка.
Престани да цапаш темата с дървена философия моля. Когато не можеш да помогнеш, не се опитвай да го правиш!
Прав си , може да съм се поувлякъл малко , но ги има и на по-ниски цени , включващи се в твоя бюджет ( линка беше само пример ) , но пак не са в БГ и не може да ги пробваш. Както и да е .
а вариант с bluetooth stereo handsfree с 3.5мм жак от сорта на nokia BH-214 / BH-111 и си ръгаш после читави нормални слушалки, че за тези с микрофон казват им отстъпват винаги? и без това темата малко прилича на "търся си хендсфий, ама да не е хендсфий"...
Всъщност, модела предложен от logic е оферта от Amazon.uk в момента и ще излезе около 118 лв. с доставка през габко -------> Sennheiser HD218i
Но... , има един малък проблем с тези слушалки: Цитат:
Optimised for the latest generation of iPhones, iPods, and MacBooks*
Това означава, че ако смартфона не е iphone, или производните му ще има неминуеми проблеми.
Най-честите са с контролите. Просто не работят, или работи само една функция от всичките. Често самите слушалки въобще не се разпознават от апарата, или звука след включването им е трагедия.
Цитат:
Momchil
Всъщност, модела предложен от logic е оферта от Amazon.uk в момента и ще излезе около 118 лв. с доставка през габко ------->
Sennheiser HD218i
всъщност не е това офертата , а това -
http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-H...nheiser+HD218i , но както и дае . За другото е така или поне така пише .
Идеята беше друга , но не се възприе добре . Съжалявам .
Цитат:
logic
Да, видях много добре коя е офертата ти, но ти бързаш да пишеш, преди да четеш и помислиш малко.
Офертата, която съм посочил аз, е директно от Амазон и не се плаща за доставка, освен 3 лв. на габко. :)