Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от gesha2
Здравейте. Наскоро си закупих телевизор Panasonic TX-L37V10E с вграден DVB-S/S2 тунер. Закупих си необходимите irdeto модул и карта, за да ползвам тунера на телевизора.
Преди да дойдат от Bulsatcom тествах в магазина модула и картата и всички програми се приемаха (включително и HD програмите)
Сега обаче, когато модула ми е в телевизора, момчетата от Bulsatcom успяха да подкарат само SD каналите. На HD каналите им показва инфото - какво дават в момента, но като ги отваряш - дава Кодиран Канал.
Техниците изразиха съмнение, че е от софтуера на телевизора, и споделиха че имали и други клиенти с подобни оплаквания. Споделиха че можело да се update-не софтуера, но повече инфо не получих. Като опитам да update-на софтуера на телевизора през интернет (LAN - кабела), казва че няма налична по-нова версия от инсталираната.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем.
Аз имам същия проблем.Пробвал съм с 5 различни CAM-модула,но няма резултат. Всичките разкодират само SD каналите, но HD каналите не ги отваря-става въпрос за Булсатком.С CAM-модулите съм пробвал в други сателитни тунери и всичко работи. За този проблем съм питал на много места включително Булсатком и представителството на Panasonic, но никой не може да ми даде отговор на проблема. Ако някой има някакво решение, нека пише.
Цитат:
Първоначално публикувано от tdobrev
Аз имам същия проблем.Пробвал съм с 5 различни CAM-модула,но няма резултат. Всичките разкодират само SD каналите, но HD каналите не ги отваря-става въпрос за Булсатком.С CAM-модулите съм пробвал в други сателитни тунери и всичко работи. За този проблем съм питал на много места включително Булсатком и представителството на Panasonic, но никой не може да ми даде отговор на проблема. Ако някой има някакво решение, нека пише.
Искаш да кажеш, че с телевизора отваряш други HD канали по други сателити?
Цитат:
Според всички спецификации на модела DVB-S тунера подържа HD , интересно как е при ITV ,някой пробвал ли е ?
А тунера DVB-S2 за к`во е тогава... Този колега , qesha2 пише и в други форуми за този проблем и май никой не е подкарал DVB-S2 - тунера на тези модели телевизори.
Здравейте, DVB-S2 тунера на 50V10 работи . Пробвал съм го на спътници ASTRA 19,2 /свободни немски HD канали / и EUROBIRD 9A френски свободни HD канали. Относно кодирани още не съм пробвал.
Поздрави :)
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Искаш да кажеш, че с телевизора отваряш други HD канали по други сателити?
Да отварям на Astra 19.2 свободни HD канали с кодирани не съм пробвал с друг оператор ,а само с Булсатком.
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Според всички спецификации на модела DVB-S тунера подържа HD , интересно как е при ITV ,някой пробвал ли е ?
ITV Partner нямат HD канали.
Цитат:
Да отварям на Astra 19.2 свободни HD канали с кодирани не съм пробвал с друг оператор ,а само с Булсатком.
А може ли да видиш с каква резолюция са и дали са MPEG2 или MPEG4?
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
А може ли да видиш с каква резолюция са и дали са MPEG2 или MPEG4?
Всички са DVB-S2 - 8PSK MPEG-4/HD,виж тук:
http://www.lyngsat.com/hd/astra1kr.html
http://www.lyngsat.com/hd/astra1m.html
http://www.lyngsat.com/hd/astra1l.html
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте!
Благодаря на всички и специално на Lazarus18 за помощта при избор и закупуване на 42G10.
Цитат:
Аз също имам този проблем с HD каналите на БСК,сега съм на cabletel там нямам проблем!
Моля експресно за съвет за Панасоник txl32s10
Към 11.00 часа ми предстой смяна на Тошиба с каквото си избера. Става въпрос 32".
Трябва да има цифров кабелен тунер.
спрял съм се на TX-L32S10E - 979 лв.
Някой да ми каже избора добър ли е? Интересува ме преди всичко цифровия тунер. Не искам да имам Повече проблеми, че ми писна да се занимавам с глупости и не мога да си гледам работата.
Благодаря.
Re:Моля експресно за съвет за Панасоник txl32s10
Благодаря за помоща. :2guns:
Отидох, но на пълно сканиране са намерени всичките програми и си запазих Тошибата...засега.
Подробности в Тошиба темата
Здравейте,
дали има някакъв по-нов фърмуер за Панасоник P42U10E и от къде да го дръпна?
В момента версията е 1.215