Cabletel има ли HD канали?Цитат:
Първоначално публикувано от fit
Преглед за печат
Cabletel има ли HD канали?Цитат:
Първоначално публикувано от fit
Имат два - National Geographic HD и Eurosport HD. Засега даже са без пари.Цитат:
Първоначално публикувано от tdobrev
Кажи сайт за инфо?Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Трябва бързо да взема решение. Сигурно е коментирано в темата, но аз не намирам.
Струва ли си Panasonic TX-32LX85P като бюджетен домашен телевизор на който ще се гледа само и единствено цифрова кабелна телевизия. Дано някой даде съвет, че времето ми за мислене е силно ограничено.
Аз ползвам такава 37ца в трапезарията за същата цел модела е 2008г но е добър за целта,даже много добър като се имаше в предвид цената му.Освен това това не е бюджетна серия на марката.Ако цената е добра и е запечатка няма какво да му мислиш според мен.Цитат:
Първоначално публикувано от abv
Подскажете ми какво да направя, за де ми се губят всички канали, които имам на цифровия тунер, след като изгася и включа отново телевизора TX-P42U10E ? При всяко включване има само РТЛ, РАИ и още няколко, 6 на брой. Аналоговите са си наред. Явно аз греша нещо, но изчетох всички инструкции от диска и не намирам какво правя грешно.
И при мен няколко пъти се получава така. Изгубват ми се всички канали от цифровия тунер, а аналоговите са си на място.Цитат:
Първоначално публикувано от felly
Според мен проблема е от кабеларката, но не съм сигурен.
Виж тук http://hardwarebg.com/forum/showthre...ght=TX-P42U10E
Здравейте!
От къде мога да следя кой е последния firmware за Панасоник P42G10E, моят е 1215
Защо няма по търговската мрежа G15 ? Никъде не съм го видял ?
Само 42 и 46 инча има в ТМ. Виж в сайта в кои магазини го има.
Иначе съвсем спокойно може да тестваш G10. Разликата е само в мрежовите функции.
G15 има и DVB-S тунер
Гледах само 50 " и затова не съм го видял.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
А между G10 и V10 има ли видима разлика в картината им и дали по високата цена се дължи на джаджи,които няма да ми трябват ? Това ТHX моде за филмите, май не се вижда с просто око, но дали няма да се окаже полезно при подобряване на ХД сигналите след време ? Важна ли е и разлика в тунерите, както беше споменал по горе Georgepetrov137 за наличието на DVB-S ?
THX режима е много добра екстра. При нея минусите обаче са следните - направена е за гледане в напълно тъмно помещение /както експертите на ТНХ препоръчват да се гледат филми/ и след години параметрите на панела леко се променят, а няма как да горигираш този режим.
V10 също има DVB-S тунер, но не знам доколко това е плюс. Ако ползваш услугите на някой сателитен оператор може би, но ITV са със затихващи функции, а Булсат преминават към кодировка, която няма да се поддържа от вградения тунер.
При V10 имаш и мрежови функции, които не кой знае каква екстра.
Дизайна на V10 също е доста по-добър. Според мен тия 400 лева разлика при 50 инчовите модели си заслужава дори и само заради дизайна и THX режима.
Аз лично се бях насочил към 42V10, но разликата там е 1000 лева спрямо 42G10.
и аз изчаквам разликата 42 G-V да намалее защото е нереална, може би ще се случи януари като изкарат официално новите серии 8.8 мм :)
Здравейте, бих искал да запитам опитни хора като лазарус и компания.... относно този телевизор
Каква му е честотата на опресняване. В нетя има цифри от нищо до 400. На tx-42py8p в менюто има възможност да се избира м/у 50 и 100 hz, а на този разгледах ръководството няма такъв избор явно е фиксирана. Дали е 100 ?