4м диагонал от 4м разстояние... не QHD, ами OHD (octoHD) няма да те спаси от пикселизирането :))
Преглед за печат
4м диагонал от 4м разстояние... не QHD, ами OHD (octoHD) няма да те спаси от пикселизирането :))
В киното като гледах Аватар имаше хора и на първия ред /горките/ и те са много по-близко от 1:1 с диагонала :)Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
моя милост беше на втория :punk:
Между другото резолюция от 7680/4320 им идва идеално на тази плазма, пиксела е голям 0,44 мм,малко по малък от 40 инчов тв :)
lazarus 18 ако намеря все пак някаде такъв Pioneer LX5090H под 4000лв няма ли да е по добър от TX-P50V10E и има ли всички необходими тунери и екстри като е модел 2008.ти кои би предпочел ака са изравнени като цена.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
:)
Говорих с техник от КейбълТел относно моят проблем с губещите се канали на цифровата. Той веднага позна кои пакети ми се губят. Според него е възможно да е от лоша връзка някъде по сплитерите в апартамента или в буксата към телевизора. Ще дойде утре да провери.
Вие какво мислите по въпроса?
Какво бих предпочел аз не трябва да ти е определящо. Ние търсим различни неща от телвеизора. Според мен Панасоника ще е по-добър за теб. 5090H няма кабелен цифров тунер и няма говорители изобщо. Нито стойка.Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
Напълно е възможно. Дори понякога прекалено силния сигнал е проблем.Цитат:
Първоначално публикувано от jovko
благодаря ти lazurus 18 а ако гледам на панасоника повече от 8 часа или го забравя в режим 4/3 може ли да прогори. щото нали отсрани стават черни ленти като не е на режим примерно ширик екран или16/9.
Тестовете показват, че и 10 часа статичен образ не прогарят панела. Все пак внимавай като тръгваш за море да не го оставиш :)Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
Има си режим Just, който хем разпъва образа на цял екран, хем е що-годе пропорционален в центъра на екрана.
Възможно ли е информацията която се дава на цифровите канали да е блокирала от телевизора или проблема ще е от кабеларката, от известно време си пише едно и също,дори и ако запаметя други канали на тези номера си остава същата информация за текущо предаване само сменя името на програмата, а часовника си работи.Тв-то е P42u10e а кабелната е bbc kable.
p.s gadinoid, abv при вас как е
Нищо му няма на ТВ-то. Тези от BBC-Cable след Нова година съвсем оцапаха работата. Това е защото не подават актуална информация за ЕРG-то на ТВ-то. Орязаха и НВО-то и др. програми.Цитат:
Първоначално публикувано от ivan1
Жалко, че в град с над 50000 жители (среден за мащабите на България) нямаш алтернатива за кабелна телевизия :2guns:
Благодаря за инфото, иначе офисите ги направиха хубави барабар с мацките вътре, ама то само с това не става :))Цитат:
Първоначално публикувано от gadinoid
Около 10 мин след изключване на тв(TX-P42S10E) се чува още някакъв звук. Нещо като изключване на реле. нормално ли е?
Мисля си че цифровият тунер не е перфектен. Днес скрих част от каналите(HIDE) и си пуснах ъпдейт за да ми изкара липсващите канали(предните ми постове) и после установих че ми е разбъркало каналите(номерата им) и дори част от тях ги беше препокрило с други.
Странна работа