Аз, до колкото разбрах ще може до 8 харда да оправлява телевизора и ще можем да си направим доста голяма видеотека така.
Искам да рзбера каква е разликата в двата панела с ПРО и без ПРО и двата ги дават 5 000 000:1 ?
Преглед за печат
Аз, до колкото разбрах ще може до 8 харда да оправлява телевизора и ще можем да си направим доста голяма видеотека така.
Искам да рзбера каква е разликата в двата панела с ПРО и без ПРО и двата ги дават 5 000 000:1 ?
ТВ-то ще стане като медия сървър но само за себе си! Ама, че егоистични ТВ-та се задават...Цитат:
Първоначално публикувано от chachoto
Капка по капка ще ни пускат екстрите явно.По добре така от колкото нищо все пак.
Мерси за отговора и има ли някой който не гледа на 16:9 въобще, че ми предлагаш да направя такъв образа :)Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Има се в предвид когато филма е 21:9 и има черни ленти отгоре и отдолу да ги запълниш с зумването, и така да стане 16:9, като ще ти отреже съответно от двете страни.
Здравейте!
Тази екстра със записа върху хард диск е доста куца . Преди години имаше едни модели на LG с хард 80 gb ,същата работа само ,че вградени.
Нямаше никакъв начин да прхвърлиш записа на друг носител ,само записваш , гледаш и триеш . Все пак е нещо ,но като се замисля ,че трябва телевизорът да е включен за да можеш да направиш запис, направо не виждам никакъв смисъл. Затова си купих преди 2 години DVD рекордер с 160 gb хард диск ,чиста работа настройваш таймера ,включва се ,записва и се изключва. Записва в MPEG2 няколко скорости /160 gb са напълно достатъчни ,30 часа XP ,60 SP, 120 LP, 240 EP/ . Аз си взех Samsung защото беше с всички екстри и на най-добра цена ,сваляш от харда на диск /даже прави и менюта в DVD формат ако искаш/ от дискове на харда също, има и вход за цифрова DV камера , направо прехвърля касетата в DVD формат, това е машината : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037561
. Не съм любител на Samsung ,но съм ги признал ,че слагат всякакви екстри на прилична цена за разлика от Sony :). В момента има Panasonic 160gb в ТМ за идеалните 299 лева ,беше 500 лева и горница преди 2 години !!! И не на последно място можете да си прехвърлите всички стари касети VHS в DVD
формат /вземат по 20 лева за прехвърляне по ФОТО магазините /. Малко излязох от темата , но това е за любителите на записи от TV !
А и покупката на новият си телевизор Panasonic ,човек може да комбинира с един DVD рекордер Panasonic вместо да разчита на куци екстри.
Същото е както това да разчиташ да гледаш HD филми с вграденият плеър на телевизора /орязан до безобразие / ,като по този начин спестяваш покупката на HD плеър !
Loreti,не може да бъдеш сигурен в това което казваш,Панасоник никога не са се дънили по тоя начин,напротив техните рекордери винаги са ги имали тези екстри за разлика от Самсунга в който си ги открил по късно.Това даже не са екстри а си е стандарт при повечето марки.А тв ЛГ с хард няма да коментирам въобще.Идеята е да не си правиш прибързани изводи защото от Панасоник никог ане са правили такива глупости свързани с харда.
Аз съм фен на Panasonic ,просто тогава беше с 200 лева по-скъп от моя , исках да кажа ,че в това да разчиташ да правиш записи от TV при положение ,че трябва да е задължително включен и после да го гледаш само на него защото е направен на някакъв специален формат ,не виждам смисъл /естествено по-добре е да я има / .Затова препоръчах DVD REC. Panasonic заедно с новото TV Panasonic !!!
A новата екстра я има в G и V серията ,считай тази препоръка предимно за хората ,които ще предпочетат по-евтините модели !!!
Че ти къде другаде искаш да го гледаш? Нали идеята е ако пропуснеш някакво предаване да си го запишеш, изгледаш и след това изтриеш. Само това за пуснатия ТВ е наистина тъпо, но дано да са го помислили.
В днешно време да купувам отделен ДВД рекордер за целта ми се струва излишно, пък бил той и за 300 лева.
Аха, сега го разбрах, знаех, че ми обягва нещо :)моя телевизор автоматично ги маха тези ленти, но пък тогава не се вижда целия образ на екранаЦитат:
Първоначално публикувано от ivan1
Ако има таймер и може да записва при изключен телевизор няма да има кой да купува рекордерите ще трябва да ги спрат от производство. :)
А иначе записвам детски филмчета изрязвам рекламите и ги правя на DVD Video за сина ми ,а за мен си правя компилации на NEW DANCE от музикалните канали !!!
Между другото на Самсунга хард диска е Сиагейт :yahoo: ,не са посмяли да си сложат от техните !!!!
Тази екстра за запис от телевизора на вграден хард диск я имаше във Щатските модели 2006-2007 на Филипс.Таймера активираше само записа но не и картината на телевизора.Като се прибереш от работа си пускаш там пропуснатото но записано предаване.Филипс даже разработиха софтуер за това -който записва само предаването но без рекламите.Цитат:
Първоначално публикувано от Loreti
Това много добре . Значи предполагам ,че и при Panasonic ще бъде така !
Едва ли....ама де да знае човек може да ни изненадатЦитат:
Първоначално публикувано от Loreti
Купи си един такъв монитор за компа и гледай 3D
http://www.engadget.com/2010/02/16/p...itor-breaks-y/
http://www.engadget.com/2010/02/10/p...-plasma-hdtvs/