-
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Аз искам да споделя че подкарах от SDHC карта на тв P42U10E филм, но разбира се без субтитри, опитвах да ги вграждам с MKVMERGEGUI но след конвертирането в AVCHD файл се губят, доста от филмите ми излизат без звук като сериала изгубени например, може би защото ползват нов кодек на звука или нещо друго, засега добре вървят 1280x720 р, 1080 р също но излизат зелени и лалави ленти в долната част на екрана, ползвам програмата multiAVCHD, другите филми със съотношение различно от 16/9 не стават картината излиза в единият край на екрана и силно деформирана.Осакатеният плеър на тв -то може да спира, пауза и да превърта напред и назад, но картината е много добра като на най добрия сигнал на HD канал въпреки че сравнението е малко неточно заради това че сравнявам 720р със 1080i.
-
За филми най-добре си земи WD новия модел HD player не се хаби :)!А колкото до бюджет ... около 1300!Днес ми предложиха като модел Panasonic TX-P42S20E но тои е 1570 лв.Модела които бях избрал беше идеален за цена и екстри.Спрях се на Panasonic защото знам че матриците на плазмените телевизори си ги правят те а не ги взимат от незнам си къде и SD сигнала който възпроизвеждат е значително добър ;).Държа да е Full HD защо ли?Ами защото го взимам главно за гледане на HD TV HD Movies,така че.. сами се досещате че резулюцията е от значение :)
-
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038866 Какво ще кажете за това!Но мисля че няма DVB-C но не съм сигурен
-
Цитат:
Първоначално публикувано от BloodAlien
Това е модел 2008г, няма DVB-C тунeр, по добре този дето си избрал по горе.
-
720 също е ХД.Посочения телевизор първо е доста стар модел,второ , въпреки че е 1080п е бюджетен модел(с орязан хардуеър и функции).В темата за избор на ЛЦД се коментира точно това-при 42 инча от 3м не се усеща разликата м-ду 720 и 1080
-
Значи няма значение дали ще е Ready или Full HD ?Така ли да разбирам.
-
Цитат:
Значи няма значение дали ще е Ready или Full HD ?Така ли да разбирам.
Има, но има и по-важни параметри. Също така е важно от какво разстояние гледаш.
-
Ами разтоянието от което ще го гледам е 2.5 3.0 метра!Та кои са по важните параметри според вас.Според мен са максимално голям контраст , DVB-T/DVB-C,Full HD,поне 2x HDMI ,и разбира се не на последно място ДОБРА ЦЕНА!
-
Цитат:
Ами разтоянието от което ще го гледам е 2.5 3.0 метра!Та кои са по важните параметри според вас.Според мен са максимално голям контраст , DVB-T/DVB-C,Full HD,поне 2x HDMI ,и разбира се не на последно място ДОБРА ЦЕНА!
За момента като най-добро съотношение ЦЕНА/КАЧЕСТВО и изискванията, които имаш може би е PANASONIC TX-P42X20E
Има си DVB-T/DVB-C MPEG4 тунери, мого добър контраст, G13 панел и VR5 процесор.
За разтоянието от което ще се гледа е идеално.
-
Длъжен съм да си кажа, че с моя 42Г20 картината от кабелната !НЕ е цифрова (директно съм вързал кабела) е Супер.
Чудя се дали да събирам пари за КАМ модул...
Имате ли впечетления от КейбълТел и тяхните Кам модули и защо подяволите ги продават за по 100+ лв.
-
Модул можеш да си вземеш откъдето и да е. От КТ само картата. А защо - защото могат :016:.
-
И аз съм с 42Г20, разликата м/у качеството на аналоговите програми и цифровите им аналози е осезаема, препоръчвам ти да си вземеш CA-модул.
Между другото, моя ми го дадоха безплатно, заедно с декодиращата карта - Евроком (Пловдив).
-
Е те не са ли едно Евроком и Кейбълтел ...
-
Що се отнася до това кой дава без пари и кой иска 109 лв - не са :). На практика все още не са една компания - различни програмни схеми, различни цени и т.н., но уж уеднаквяват лека-полека всичко.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bimbata
Е те не са ли едно Евроком и Кейбълтел ...
Мда, явно вица е перманентен :-)
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg392858