-
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от Bivola
аз определно съм "ЗА'" тормоза над представителството на Панасоник,но да Ви питам за кои програми са нужни настройки за субтитри и аудио на БГ?При мен така като съм си подредил програмите до първите 50 само на една програма имаше мулти аудио с БГ и на още една възможност за бг субтитри.Защото според мене почти никоя програма не ги подържа сасега,а пък тези които го правят-Евроспорт - там оператора директно си излъчва БГ варианта.
Това зависи от доставчика ти. При мен на M-SAT CABLE са голямо количество програми много от които на аналоговия тунер са си преведени, а на цифровия или трябва да се изберат субтитри или дублиране на български език. Много е досадно като смениш за малко канала и се върнеш да щракаш отново настройките за езика на субтитрите или звука.
Разбирам, че на много от моделите е като при мен. Нека и други, които са в моето положение да им пишат.
Напишете тук http://forum.setcom.bg/index.php/top...msg418037.html кои модели имат този проблем, може и да обобщим още едно мисмо.
-
hristoslav2 - #929 -: 26.02.2010, 21:02 »TX-P42V20E началото на Април.
Затова питах дали някой знае кога ще се появи ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от chachoto
hristoslav2 - #929 -: 26.02.2010, 21:02 »TX-P42V20E началото на Април.
Затова питах дали някой знае кога ще се появи ?
При нас обикновенно идват с месец закъснение.В най-добрия вариант ще се появи през май.
-
Не очаквах, че толкова скоро ще се наложи да споделям за проблеми. :(
Връщам се от почивка и ми се съобщава неприятната новина, че закупения преди месец телевизор е с проблем! Видях за какво иде реч. Почти в средата черна ивица 5-6 см вертикално от горе до долу. TX-P42G20E. :( И сега започват главоболията ми. А основния проблем, е че аз наклоних везните към този модел.
-
Нали има гаранция все пак.Да не е ял някой тупаник този панел?TX-P42G20E няма предпазно стъкло пред панела.
-
Това е типичен дефект при плазмите . Носи го направо в магазина да ти го сменят с друг не се съгласявай на ремонт ,пак може да се появи след време ,ако е изтекла тогава гаранцията става лошо.
-
nkd може ли така да не се съгласяш да го ремонтират.
-
Никой няма да те пита. Те и да искат не могат да го оправят. Сменяват го с нов.
Не се коси, нали затова е гаранцията.
-
Колега , ако е дефект на матрицата ,как се прави ремонт ? Ще я натиснат тук-там , може да се закрепи , но след време отново проблем ! Модела е нов , сигурно има гаранция , смяна с нов ТВ звучи логично , а и тези от магазина като го видят ще им стане ясно !
Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
nkd може ли така да не се съгласяш да го ремонтират.
-
Най-вероятно те сами ще предложат ,защото това е сериозен дефект ,който в сервиза могат само да го "позакърпят" и след време пак ще се появи. Вече имаше такива случаи и ги сменят без проблем.
-
по принцип говоря ако си си го купил да речем преди няколко месеца и се развали нещо което е поправимо можеш лш да искаш нов а не да ти го ремонтират.
-
За по-дребни повреди и то след три месеца няма да са съгласни ,но за такава дето не могат да оправят сменят и накрая на гаранцията.
-
а ако не искаш същият модел а искаш друга марка или модел тв да речем на същата цена или по-скъп и да доплатиш малко примерно?
-
:offtopic:
venci79, възможно е. Но само в случай на подлежащо на подмяна на тв. Тогава имаш на лице и нова гаранция.
М/у другото, казуса е коментиран вече. :)
-
vlado735, не се коси защото ако беше LCD ,панела щеше да е заминал вече !!!