-
Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от Loreti
.....докато повечето LCD са си куци още с излизането от конвейра ! :))
Tук грешиш. Дефектирането на LCD панелите е по-малко /в количествено изражение/ от това на плазмените панели.
Цитат:
Първоначално публикувано от peterstamov
Друг е въпроса, колко от потребителите на други производители са склонни да си признаята за проблеми!
Виждал съм 3 плазми Самсунг със същият проблем като при dyulgeroff и Lazarus
-
Ти си обективен, но ако потребител има проблем с Тв не споделя - мълчат си. Как се превежда това -
Цитат:
G13 Progressive HD Plasma Display Panel with Tough Panel
Те от Панасоник направиха и Toughbook. Защо го пишат този Tough Panel незнам.
-
Цитат:
Ти си обективен, но ако потребител има проблем с Тв не споделя - мълчат си.
Говоря по мои наблюдения по оплакванията във форумите.
-
hristoslav2, не проявяваш въображение , а приемаш нещата буквално !
С моят пост исках да кажа ,че повечето LCD TV се представят посредствено ...не че излизат дефектни от конвейра!!
Какъв е смисъла да имаш LCD телевизор ,който работи 20 години и ти докато го гледаш да изгубиш реална представа за истиските цветове !
P.S. Горепосоченото не се отнася за всички LCD TV ....има и много добри ,също факт е ,че много потребители си гледат LCD телевизорите с изорели пиксели и си траят !!!
Може би не го смятат за дефект ,но за мен е !!!!! :)
-
Цитат:
Как се превежда това -
Те от Панасоник направиха и Toughbook. Защо го пишат този Tough Panel незнам.
Tough (жилав; твърд) Panel - цитирам от сайта на Панасоник:
Благодарение на Tough Panel не е необходимо да се притеснявате за сериозни повреди на екрана. Предното стъкло е устойчиво на удар със сила до четири джаула, което създава допълнителна сигурност.
Цитат:
Първоначално публикувано от bobi700402
И aз се присъединявам към това питане.Защото съм голям мераклия да купя PDP42G20 или това са изолирани случай в реда на нещата които ги има и при LCD технологията.
Панасоник е сериозна марка и това би следвало да е изолиран случай. Моят G20 няма никакви проблеми засега, да чукна на дърво :).
Но все пак, за да съм спокоен, го взех от Техномаркета с удължената 5 годишна гаранция, е - доплатих 120 лева (май, да са били 130 ?), но мисля, че си заслужава...
-
Задължително 5 годишната застраховка. Така леко към 4 - тата година да му стане нещо и да ми го сменят с нов модел - оха!!!
-
Ти ако си мислиш, че тази 5-годишна гаранция покрива нещо..... Гледай по-добре да не му стане нищо, да не се чудиш после в каква държава живееш и има ли закони :)
-
До сега два пъти сим носил моя панасоник в сервиза на ТМ и никога не съм имал проблеми, хем и двата пъти аз бях изгорил ХДМИ-порта
-
-
Хмм, много дразнещ проблем с моето G20. В момента е вързан със SCART към приемник и HDMI към пц. Ако докато си гледам телевизия реша да включа компютъра, тв-то моментално превключва на HDMI входа и трябва ръчно да го връщам обратно. Някой да знае начин да го накарам да си стои на който вход съм му казал?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от benedict
Хмм, много дразнещ проблем с моето G20. В момента е вързан със SCART към приемник и HDMI към пц. Ако докато си гледам телевизия реша да включа компютъра, тв-то моментално превключва на HDMI входа и трябва ръчно да го връщам обратно. Някой да знае начин да го накарам да си стои на който вход съм му казал?
С каква видео карта си ? и какви настройки си задал за ХДМИ към Компютъра ?
-
Radeon HD 3200 вградена в дъното. Почти никакви настройки, като ги свързах автоматично се разпозна тв-то, само сложих правилна резолюция и 60 HZ.
-
HDMI входа на TV има приоритет!
Прочети си упътването, където вероятно е написано как да изключиш Viera Link (HDMI-CEC). Това е връзката за управление на TV/AV през HDMI. http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#CEC
Ако не се получи желаният ефект, порови се в настройките на видео картата.
Успех!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от benedict
И аз се помъчих с този проблем и установих, че всъщност само първия HDMI (най-горния заден) е с предимство, ползвай някой от останалите за връзка с компа.
-
В Display options в ССС-то има една опция Use manual detection only - дали тя не "се грижи" точно за това да не се свързват ТВ и компа автоматично?