-
Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
-
Като прочетох ревюто на 60E8000 определено бих се насочил към Панасоник ако размера не е определящ.
Пък и 59D7000 така и не се появи у нас.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от sattler
Здравеите,искам да си взема посочения модел,но в тези магазини имат само мостри.От каде мога да намеря неразпечатвани.
Едва ли ще намериш неразпечатан....по-добре изчакай до излизането на новите модели.
-
:sad: а кой от новите модели се очертава като негов заместник(имам в предвид цена/качество)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от sattler
:sad: а кой от новите модели се очертава като негов заместник (имам в предвид цена/качество)
Panasonic TX-P42GT50 и Panasonic TX-P42ST50
-
Не можах да намеря информация за запис на HDD в темата (поне търсачката не откри нищо), че да споделя моя опит - на GT30 външния ми диск WD250 ГБ тръгна без проблеми без допълнитлено захранване. Очаквах да не стане, заради това, че се захранва само от USB на ТВ-то. HD програми от кабелната записва без видима разлика в качеството (поне за мен).
-
Не си търсил добре. :)
Първа страница на темата-----> https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456831
Но, благодаря за информацията. Ще ъпдейтнем тази в гореспоменатия линк. :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
:) :undecided:
Имах предвид, че в ръководството дават да се пускат дискове само с външно захранване (има си и картинка), и се учудих, че тръгна без такова (само със захранването от ТВ). На първа страница не е уточнено, че може...
-
При мен когато гледам нещо по DLNA след известно време диска се изключва и при преминаването към TV се чува как се развърта диска. В eдин от десет случая това е съпроводено с рестарт на телевизора - явно тогава не му стига ток за HDD през USB.
-
Здравейте.Утре мисля да купя тоя модел Panasonic TX-P42GT30Е,доста добри коментари има точно за него,а и е на промоция сега в ТМ.Иксам да ви попитам...,тръгват ли повечето субтитри от флашка,защтото много филми така щте се гледат?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
-
Някой успя ли да подкара 1 USB HDD за PVR и филми (*.mkv) едновременно?
-
KirilVIAS, няма начин как да стане това ,което искаш! :Drinks:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от tothot
Здравейте.Утре мисля да купя тоя модел Panasonic TX-P42GT30Е,доста добри коментари има точно за него,а и е на промоция сега в ТМ.Иксам да ви попитам...,тръгват ли повечето субтитри от флашка,защтото много филми така щте се гледат?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Добър модел е, но са останали само мостри. Не подържа субтитри - съветвам да си вземеш външен плейър.
https://forum.setcombg.com/index.php/board,116.0.html
-
Благодаря ти HRISTOSLAVE.Получили били както писах по-горе в ТМ доста бройки от тоя модел panasonic,казаха 4е не били мостри и ако желая мога да проверя в сервизното меню,чудя се дали да им вярвам след като знам,че модела е миналогодишен.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от tothot
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
За мострите - ако в Техномаркет има само мостри, виж в Технополис - и там в момента е на същата цена. Аз моя го взех за същите пари около Великден от ТМ, като си мислех, че шанса да е мостра беше огромен. Ама се оказа, че освен мострата имаше още две неразопаковани бройки (моят беше включван вендъж за няколко минути). Така, че можеш да имаш късмет!
П.П. Моят е произведен края на м.Януари 2012г.