-
Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от emanchev
Според мен разликата в цената със ST50 е огромна и ако човек ще дава повече пари по-добре да си вземе VT50 и да си знае, че е взел черешката на тортата.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от trademark_niki
hristoslav2 благодаря - чел съм темата, но май ще се спра на оригиналните било то и само един чифт, нататък може и чифт от тези.
Имай предвид, че ако вземеш универсалните, можеш да ги върнеш в рамките на няколко дни (нищо, че може да не си ги взел от интернет-магазина) - самите търговци казаха, че "не се разбирали със всички марки и модели телевизори" и можеш да ги върнеш без много обяснения, само споменавайки, че не могат да се синхронизират с ТВ.
-
Здравейте,
Може ли да препоръчате 3D очила за Panasonic 50ST50 като модел и място, от което да ги купя.
Мерси много.
-
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Светльо, тия не стават.
@zack: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg599599
-
Би трябвало да стават всички синхронизиращи по bluetooth :) - може да съм объркал номерацията (приличат си) - имаше и комплект по два броя . :Drinks:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Би трябвало да стават всички синхронизиращи по bluetooth :) - може да съм объркал номерацията (приличат си) - имаше и комплект по два броя . :Drinks:
Тия дето си ги показал са от старите. За миналогодишните модели. 4*** трябва да са. В тоя пост към който съм пратил линк го има комплекта от двата броя. Аз съм доволен.
Все още ли няма никой, който да може да направи сравнение между тези и оригиналните? Имах шанс да взема 2 чифта оригинални за 150лв, но го изпуснах. Та за следващия път искам да знам.
-
Мерси много,
Взех тези 4100 на Самсунг и с качесвено 3D съдържание се представят много добре :Drinks:
Или може би е от Панасоника :yahoo: Все пак четох доста добри отзиви за 50ST50 :Drinks:
Иначе и аз се чудя за оригиналните :) Ама това, като разбера дали има осезаема разлика :Drinks:
Колкото до тия т.нар. "консултанти" в Техно...... магазините - просто няма толкова малоумни мешета (мин. 95% от тях) :help
Толкова простотии не съм чувал скоро, ама все пак тия там са яко технически неграмотни и май доста мързеливи...
-
Цитат:
Първоначално публикувано от zack
Мерси много,
Взех тези 4100 на Самсунг и с качесвено 3D съдържание се представят много добре :Drinks:
Или може би е от Панасоника :yahoo: Все пак четох доста добри отзиви за 50ST50 :Drinks:
Иначе и аз се чудя за оригиналните :) Ама това, като разбера дали има осезаема разлика :Drinks:
http://www.hdzona.com/forum/index.ph...58589#msg58589
-
Цитат:
Първоначално публикувано от zack
Мерси много,
Аз ги имам и 2-та вида. От гледна точа на качествено изображение разлика няма. От експлоатационна гледна точка SAMSUNG-а са по-леки, но са с батерия и отстрани няма пластмаса и следствие на второто очите се дразнят с една идея повече при дневно гледане.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от rakim
Аз ги имам и 2-та вида. От гледна точа на качествено изображение разлика няма. От експлоатационна гледна точка SAMSUNG-а са по-леки, но са с батерия и отстрани няма пластмаса и следствие на второто очите се дразнят с една идея повече при дневно гледане.
Аз смятам да модифицирам тези на Самсунг с нещо отстрани на рамката, че да няма отражения отзад.
-
-
Много се извинявам може ли да качиш снимки или програма беше за раздвижване на блокирали пиксели че имам проблем с монитора.Снимките бяха много бързо сменящи се чак те заболява главата.Предварително мерси.Досега ги търсих в форума но не ги намирам. Извинявам се май ги намерих.
-
Одеве бях в Технополис да си удължа гаранцията и по-добре да не бях ходил, че само яд ме хвана.
1. Бяха минали 31 дни докато се натуткам и не можаха да ми дадат още 3 години, та ще си седя с 2-те и ще се надявам, че нищо няма да се случи с панела. Толкова ли често стават проблеми?! :(
2. 50 инчовия ST50 е на промоция за 1999лв в новата брошура.
Чудех се, така и така седях там с 300лв, дали да не взема една DIVA PREMIUM HD, но не се реших. Ще я взема за Коледа, пък може да падне до тогава малко.
-
Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&
Цитат:
Първоначално публикувано от w00x
Одеве бях в Технополис да си удължа гаранцията и по-добре да не бях ходил, че само яд ме хвана.
1. Бяха минали 31 дни докато се натуткам и не можаха да ми дадат още 3 години, та ще си седя с 2-те и ще се надявам, че нищо няма да се случи с панела. Толкова ли често стават проблеми?! :(
2. 50 инчовия ST50 е на промоция за 1999лв в новата брошура.
Чудех се, така и така седях там с 300лв, дали да не взема една DIVA PREMIUM HD, но не се реших. Ще я взема за Коледа, пък може да падне до тогава малко.
Ами по принцип това е божа работа - ако всеки знаеше кога ще му се случи неприятност застрахователните компании щяха да фалират. Пожелаваме ти да нямаш проблем следващите поне 10 години - все пак е Panasonic. И ако наистина е така ще се окаже, че си спестил парички.
А иначе аз поне го взех също на промоция за 1999 лв. и сега вероятно пак ще се продава много - предишният път като питах в няколко магазина казаха, че на ден продавали по 3-4 броя.