-
Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
-
Цитат:
Първоначално публикувано от trademark_niki
Да - ще се наложи да преживея липсата на 3Д временно -( Но не е добре за Панасоник при положение, че всички дават по - 2/3/5/7 чифта очила - те нито един. Иначе от представителството им са изключително отзивчиви и ще ми добавят удължена гаранция. Сега отивам да го доразработвам - и после ще го калибрирам. С андроида го вързах без проблем през Viera remote, с Iphona не успях. Не ползвам рутер а директна ВИФИ връзка и май там е проблема. Телевизорът намира мрежата, но телефонът не го намира.
Как ги нави да ти добавят по-дълга гаранция? Като им каза, че стария ти телевизор е имал остатъчна преди да изгори?
Аз все още се чудя дали да ходя да добавям още 3 години към гаранцията за 290лв. Имам още 3 дни да реша.
-
За въпросната удължена 5-годишна гаранция, моят TX-P50VT30E го регистрирах преди да е минала и седмица от покупката му. До края на срока, който бяха дали от Панасоник, никакъв отговор-сертификат не получих. След три месеца ще стане на година и за щастие съм нямал никакви грижи с него от рода на шум от вентилаторите или прогаряния.
Предвид размерите му, въобще не ми се мисли /не дай си боже/, ако се наложи да го мъкна по сервизи.
-
w00x, добавяй, че да не стане да добавяш после повече.
raziel66, не се ли свърза навреме с представителите за обяснение?
-
hristoslav2 благодаря - чел съм темата, но май ще се спра на оригиналните било то и само един чифт, нататък може и чифт от тези.
w00x - как ги навих, старият го купих при такива условия, в добра промоция и с 10% отстъпка с договор за сателитна телевизия, затова малко неизгодна сделка ми се вижда новият -) От представителството на ПАнасоник много любезно ми обясниха, че при замяна в рамките на първите 3 години се издава нова 5 годишна гаранция. При 4та и 5та година се издава нова 2 годишна. което според мен е напълно справедливо. Моят телевизор дефектира в рамките на втората година, така че е редно да получа 5 годишна за новият телевизор.
-
Цитат:
hristoslav2 благодаря - чел съм темата, но май ще се спра на оригиналните било то и само един чифт, нататък може и чифт от тези.
w00x - как ги навих, старият го купих при такива условия, в добра промоция и с 10% отстъпка с договор за сателитна телевизия, затова малко неизгодна сделка ми се вижда новият -) От представителството на ПАнасоник много любезно ми обясниха, че при замяна в рамките на първите 3 години се издава нова 5 годишна гаранция. При 4та и 5та година се издава нова 2 годишна. което според мен е напълно справедливо. Моят телевизор дефектира в рамките на втората година, така че е редно да получа 5 годишна за новият телевизор.
Разбирам. Колкото до очилата, тези на MView са скъпи.
Аз си взех такива и работят без проблем. 69лв за 2 чифта.
http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-p41002-xc
Ето ти и цената за 1 чифт, ако не ти трябват 2.
http://www.technomarket.bg/products/...-ssg-4100gb-xc
За съжаление нямам чифт от оригиналните и не мога да направя сравнение.
-
woox на кой модел ги ползваш - по какво синхронизират - приличат ми на пасивни с тези размери - иначе цената е супер. Ето затова казвам, че е глупост политиката на Панасоник за очилата. Купувам си техен телевизор на който ще гледам 3Д с очила на...Самсунг...ужас
-
Цитат:
woox на кой модел ги ползваш - по какво синхронизират - приличат ми на пасивни с тези размери - иначе цената е супер. Ето затова казвам, че е глупост политиката на Панасоник за очилата. Купувам си техен телевизор на който ще гледам 3Д с очила на...Самсунг...ужас
50ST50. Синхронизират се по блутуут. Не са пасивни. Активни са си. Просто нямат презареждаема батерия и са с по-гадна изработка от Панасониците, но то за 100лв по-малко, какво да очаква човек? Мисля, че ако 3Д-то е сходно с това на Панасониците, всичко се прежалва. Не са и тежки. Забравяш, че ги носиш след време. Просто трябва по-внимателно да действаш.
Някой ако може да направи сравнение между оригиналните и тези, ще е чудесно.
Като идеш да ги купуваш от магазина и те питат за кой модел ти трябва, кажи си. Те ще ти кажат как не стават. Ти им обясни как от 2012 година насам, моделите на Sony/Panasonic/Samsung използват една и съща технология с едно определено лого и могат да се ползват чифтове на други производители, стига да са сертифицирани. Пише го дори в упътването на очилата вътре в кутийката. :) Гледай им учудените физиономии. Голям кеф е. Мен този дето ми ги продаде - 3 пъти ме пита дали съм сигурен. Трябваше да му изкарам упътването и да му покажа къде го пише. "Всички модели на Самсунг и продукти със следните лога".
-
Момчета,
Да ви питам - взех си плазма 50ST50 и се мъча да я разработя като пускам тия картинки на слайдшоу.
Изключил съм всички гадове като стендбай и т.н. ама като се събудя сутрин и слайдшоуто спряло
и дава тъмно сив екран с надпис HDMI1 май беше :help :help Супер тъпо. Аз уж такива статични
изображения се мъча да избегна и да го разработя пък то. Някой има ли идея защо се получава така??
Мерси много
-
Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&
Цитат:
Първоначално публикувано от zack
Момчета,
Да ви питам - взех си плазма 50ST50 и се мъча да я разработя като пускам тия картинки на слайдшоу.
Изключил съм всички гадове като стендбай и т.н. ама като се събудя сутрин и слайдшоуто спряло
и дава тъмно сив екран с надпис HDMI1 май беше :help :help Супер тъпо. Аз уж такива статични
изображения се мъча да избегна и да го разработя пък то. Някой има ли идея защо се получава така??
Мерси много
Ами аз вече го писах - изключи си на телевизора опцията за автоматичен стендбай ( стр.42 на ръководството).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от rakim
Ами аз вече го писах - изключи си на телевизора опцията за автоматично изключване/standby.
Ти видя ли какво съм написал?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от zack
Ти видя ли какво съм написал?
Да, видях но явно или токът ти спира през нощта или не си ги спрял всичките. Пусни го през деня и гледай след колко време спира. Отделно май имаше опции и на слайд шоуто. Може и някой вход, примерно HDMI1 да се активира периодично и да кара телевизора да превключва на него: изключи го докато върти заливките. И разбира се пиши какъв е бил причинителя, че другите да не питат.
И при мен беше така, но като изключих всичкия хардуер и настройките по менютата, плазмата щастливо си въртя слайдовете една седмица.
-
Оправил съм и настройките на слайдшоуто :huh: Ще видя дали не е от HDMI входовете, че вярно сега си мисля, че може да е от тях.
Като някоя от джаджите включени по тях реши да прави нещо посред нощ, сигурно тя го шашка :wink:
Мерси много :Drinks:
-
Защо "тормозите" телевизорите с тези заливки, клипчета и др пускани на зор само и само да се разработи. Гледайте си го като нормален телевизор и по-внимателно до първите 200-300часа и това е.
Поздрави!
-
Гледам че се е появил PANASONIC TX-P50GT50 ще трябва да се види http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50GT50E