-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Здравейте, от вчера съм горд собственик на PANASONIC TX-P50ST50E от Технополис Пловдив. Промоцията наистина е много хубава а и покупката на 6 вноски без оскъпяване е чак невероятна за мен, но факт. Пробвах го в магазина съвсем набързо. После айде вкъщи, изчаках час и нещо да се аклиматизира и го пуснах. Върза се веднага с безжичната мрежа и пробвах няколко youtube клипа. И на 10-ата минута телевизора спря. При опит да се пусна светодиода в долния ляв ъгъл примигва 8 пъти червено, пауза и пак от начало. Спрях го от захранването за около час, но разлика нямаше. Днес със свито сърце го върнах в магазина в отдела за рекламации. Там ме посрещнаха много любезно. Изкараха телевизора и го пробваха, същата работа, мига червено и не тръгва. Служителят каза, че веднага ще ми го сменят с нов. Докато чаках в магазина, мина и управителя, каза ми да не се притеснявам, че всеки момент ще докарат нов. И така, за няма и час рекламацията ми беше уважена и вече подменения телевизор ме чака вкъщи. Смятам, че това е правилното отношение към клиента и поздравявам екипа на магазина за адекватната фирмена политика. С удоволствие ще се върна пак за други покупки.
Освен телевизора купих и 1 бр, активни очила Дива. Като събера малко впечатления за образа в 2d и 3d ще споделя.
-
Отговор: Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от
maglata75
Здравей те ,да попитам ,по запознатите къде се монтира малката феритна сърцевина, за големите пише ,че са за лан кабела ,ама за малката се чудя?
благодаря предварително
ако не се лъжа беше за слушалки или нещо подобно, виж си в упътването(диска) там е има подробно упътване за всичко.
-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
bstanchev
Здравейте, от вчера съм горд собственик на
PANASONIC TX-P50ST50E от Технополис Пловдив. Промоцията наистина е много хубава а и покупката на 6 вноски без оскъпяване е чак невероятна за мен, но факт. Пробвах го в магазина съвсем набързо. После айде вкъщи, изчаках час и нещо да се аклиматизира и го пуснах. Върза се веднага с безжичната мрежа и пробвах няколко youtube клипа. И на 10-ата минута телевизора спря. При опит да се пусна светодиода в долния ляв ъгъл примигва 8 пъти червено, пауза и пак от начало. Спрях го от захранването за около час, но разлика нямаше. Днес със свито сърце го върнах в магазина в отдела за рекламации. Там ме посрещнаха много любезно. Изкараха телевизора и го пробваха, същата работа, мига червено и не тръгва. Служителят каза, че веднага ще ми го сменят с нов. Докато чаках в магазина, мина и управителя, каза ми да не се притеснявам, че всеки момент ще докарат нов. И така, за няма и час рекламацията ми беше уважена и вече подменения телевизор ме чака вкъщи. Смятам, че това е правилното отношение към клиента и поздравявам екипа на магазина за адекватната фирмена политика. С удоволствие ще се върна пак за други покупки.
Освен телевизора купих и 1 бр, активни очила Дива. Като събера малко впечатления за образа в 2d и 3d ще споделя.
Честито bstanchev :Drinks:
Малко неприятно се е получило с първата бройка ,но нищо случва се, а и в магазина са реагирали адекватно.
Пиши как се справят очилата на Дива, които си си взел.
-
Цитат:
bstanchev
Там ме посрещнаха много любезно. Изкараха телевизора и го пробваха, същата работа, мига червено и не тръгва. Служителят каза, че веднага ще ми го сменят с нов. Докато чаках в магазина, мина и управителя, каза ми да не се притеснявам, че всеки момент ще докарат нов. И така, за няма и час рекламацията ми беше уважена и вече подменения телевизор ме чака вкъщи. Смятам, че това е правилното отношение към клиента и поздравявам екипа на магазина за адекватната фирмена политика. С удоволствие ще се върна пак за други покупки.
Браво, това е отношение към клиента! Само новият да не е бил мостра преди това. С фабрично тиксо ли беше кашона или имаше още един кат?
-
Цитат:
pilot
Браво, това е отношение към клиента! Само новият да не е бил мостра преди това. С фабрично тиксо ли беше кашона или имаше още един кат?
Кашона беше с фабрично тиксо, а и вътре по опаковането на нещата си личи, че не са пипани. Обаче, отстрани на кашона има по 2 пластмасови "закопчалки" като дръжки. Като се махнат и страничната и горна част на кашона се отделят от дъното. Т.е. това за тиксото в този случай не е гаранция. После щипките се слагат пак и всичко си изглежда като ново.
Иначе вчера гледахме едно HD детско филмче, образа е много добър. После си пуснахме от youtube плеъра Full HD - Дим да ни няма. Ефекта беше "Уау" :)
3D още не съм пробвал.
-
Цитат:
bstanchev
Кашона беше с фабрично тиксо, а и вътре по опаковането на нещата си личи, че не са пипани. Обаче, отстрани на кашона има по 2 пластмасови "закопчалки" като дръжки. Като се махнат и страничната и горна част на кашона се отделят от дъното. Т.е. това за тиксото в този случай не е гаранция. После щипките се слагат пак и всичко си изглежда като ново.
3D още не съм пробвал.
Тези закопчалки ги има при моделите от 50 инча нагоре. За по-лесно пренасяне на кашона.
Отворен кашона, след отделянето им, си остава все така оригинално запечатан.
За проба на 3D картината влез в онлайн приложението му Viera 3D.
Задаваш скоростта на интернета ти и имаш избор от няколко рекламни клипа за гледане.
Друг не по-лош вариант е в търсачката на YouTube да зададеш YouTube 3D FullHD /или 3D 1080р/.
-
:rolleyes: 25 декември......после ще напишат да изчакаме до 12 Януари да минат официалните презентации на изложението в Лас Вегас. После е презентацията на европейските модели в Берлин, а чак Февруари ще качат официалната информация за новите модели.
VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
-
моля за помощ
имам универсални очила ДИВА - https://www.technopolis.bg/b2c/catal...-OCHILA-DIVA-@
но неможе да се вържат към телевизора - Panasonic 42st50
трябва ли някакви настроики на тв да се направят?
-
Цитат:
ivanski13
На първо място имат ли второто лого от посочените долу:
http://www.samsung.com/bg/consumer/f...g4100gb_01.jpg
Аз ползвам един модел на самсунг и нямам никакви проблеми, единствено трябва да си близо до ТВ-то (30-40см) като ги пускаш за да осъществят връзка, след това вече си ги гледаш от 3-4 метра, но задължително второто лого трябва да го има на очилата.
-
Цитат:
ivanski13
Колега, аз съм със същите очила телевизора ми е PANASONIC TX-P50ST50E . Телевизора трябва да е 3D режим. Натискаш и задържаш за около 5 секунди бутона на очилата. Както е писал колегата krassendeltchev трябва да са много близо до телевизора, но само първия път (докато се разпознаят). После с еднократно натискане на бутона ги активира.
При мен очилата работят добре. Вчера пробвах 3D през youtube приложението на самия телевизор. Резултата е от отличен до много добър, в зависимост от самия клип :)
P.S. Очилата се водят универсални. Според инструкцията работя с IR и Bluetooth синхронизация.
-
Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Да попитам ,защото все още се чудя за 3Д очила ,тези ли са най оптималния вариант https://www.technopolis.bg/b2c/catal...-OCHILA-DIVA-@ за плазма 50ст50 ?
-
Здравейте,
Искам да попитам как да си сменя езика на усб клавиатурата, тъй като при първоначалното включване избрах да пиша на руски, вместо на английски? Със ST50 съм.
-
Аз съм с 42G20E и при мен е в меню "Настройки", "Системно меню", "Клав. подредба на USB"! Не съм запознат изцяло с менюто на тази годишните модели, но мисля че и при теб е някъде там, потърси!
-
Здравейте!
От къде се избира PAT режима на G30?
Благодаря предварително
ПС.Всъщност това било картина и текст, а не 2 картини?
този модел има ли PIP или PAP?
-
Re: Отговор: Re: Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
И при мен со получи отпечатване на логото, логото на бтв;(. Въпреки че плазмата я разработих със слайдове и с настройките от първа страница за > 200 часа. Вчера проверих за отпечатване и го забелязах на бял и светло сив фон.
Въпроса ми има ли някой който е успял да се отърве от отпечатването с пускане на някакви слайдове или по друг начин.
Става въпрос за 42ST50. Pixel Orbiter ми беше на ауто. В такъв режим ли да го оставя или на включено ?
Мерси
Цитат:
lazarus18
Просто избягвай известно време да се задържаш на този канал и ще отслабне отпечатъка или ще изчезне. Може да пускаш от време на време празен аналогов канал - снежинки.
Известно време гледам по-малко канала, чието лого се отпечата. Не съм пускал аналогов сигнал на снежинки. Резултата: отпечатъка отслабна и се забелязва доста трудно. Мерси за съвета. Ще следя дали ще изчезне съвсем.