Отговор: Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
Здравейте, след доста четене тук, днес си купих Panasonic 55AS640, за сега ми изглежда добре, с изключение на това че картината е малко като на театър.
успях да пусна филм през DLNA от лаптопа но не можах да пусна субтитри(направих ги със същото име), моля дайте акъл как да ги подкарам.
моля също така ако някой има идея за най добри настройки за мачове да ги сподели. Благодаря предварително
Честито и със здраве да си го ползвате !
За ефекта "сапунена опера" трябва да намалиш стойността на IFC - слабо до средно , най-високата степен евентуално при спорт може да се ползва...
По принцип субтитри се пускат от бутона Optins по време на възпроизвеждане - при DLNA не съм 100% сигурен (че не ползвам такова свързване) , но би трябвало да е същото .
За да елиминирам всякакви сплитери и табове съединих главния кабел директно до телевизора. Пуснах търсене в диапазон 300 до 842Hz. Пак не хвана каналите които са в порядък 800Hz. Същото е и на една Тошиба XV733. Кажете ми как да пробвам ръчно настройване? Пробвах да задам и ръчно честота, модулиране и скорост на предаване. Не намира пак каналите.
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Честито и със здраве да си го ползвате !
За ефекта "сапунена опера" трябва да намалиш стойността на IFC - слабо до средно , най-високата степен евентуално при спорт може да се ползва...
По принцип субтитри се пускат от бутона Optins по време на възпроизвеждане - при DLNA не съм 100% сигурен (че не ползвам такова свързване) , но би трябвало да е същото .
Благодаря!
Операта мисля я оправих, сега не ме дразни.
но субтитрите, избирам options - и ми дава че няма субтитри а са със същото име
Най-вероятно е от настройки в самият сървър - виж в раздела за DLNA.
Здравейте, вчера си купих panasonic tx-47as650,но не мога да го регистрирам в сайта на панасоник защото ми дава като опция за дата само ноември и декември 2014, а няма за януари 2015.Какво мога да направя за да получа 5-годишната гаранция?
Цитат:
Първоначално публикувано от
bultra style
Здравейте, вчера си купих panasonic tx-47as650,но не мога да го регистрирам в сайта на панасоник защото ми дава като опция за дата само ноември и декември 2014, а няма за януари 2015.Какво мога да направя за да получа 5-годишната гаранция?
и при мен е същото
Писах им e-mail и ми отговорихa,че знаят за проблема и вече всичко е ОК.
Здравейте!
След изчитането на много много постове и теми за различни телевизори, след сравненията на различните модели на живо да се похваля и аз с моят нов приятел - Panasonic 47AS650E. За вече 4-те часа в които си играя с него съм доста приятно изненадан от възможностите на тази машинка на фона на доста по-прехвалени марки. Приятно 3D, чиста и плавна картина, реални цветове и до тук никакви проблеми с размера на субтитрите от което се оплакваха доста хора. Тепърва предстои да видя истинските възможности на този телевизор, но като за първи впечатления ( и пост :) ) съм доста доволен.
Благодаря Ви за добрите насоки към този модел!
Поздрави.
Да не са оправили големината на субтитрите.
Да. При Панасоник, ако не си с актуалния фърмуер, нямаш достъп до смарт приложенията.