-
Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Цитат:
Първоначално публикувано от misho1321
Здравейте колеги,
харесал съм си телевизорчето PANASONIC TX-L37ET5E (
https://www.technopolis.bg/b2c/detai...NIC-TX-L37ET5E )
днес отидох в технополис и го огледах доста обстойно, всичко в него ми хареса без едно: нямаше Flash Player и следователно не отваря сайтове като vbox7 :( има ли репение в този случай : някакви допълнителни приложения или софтуер, или пък проблемът се решава с HDMI от компютъра или от ресивъра на кабелния оператор, ( някой имат браузъри ).
Понеже съм не съм имал умен телевизор,предполагам че това е стандартен проблем с тривиално решение.
Благодаря ви, и Весел празник !
Взе ли си вече телевизора и ако си ми кажи дали имаш някакви забелжки. Аз също съм си харесал тоя модел само, че 42-ка и даже вече съм го капарирал :) . Мога само да ти кажа, че конверсията му от 2д към 3д е доста добра (поне на мен ми хареса повече от на ЛГ-то, а се знае, че конверсията при пасивната технология е по-добра отколкото при активната). Ако още не си направил покупката-действаи смело! Работя в ТП и съм тествал всичко, а от този модел останах очарован.(не напразно в края на месеца ще съм горд собственик) :)
-
-
hristoslav2,благодаря ти за линковете. Дистанционното е идеално :) (и без това дистанционното на телевизора нещо не ме кефи). Ще го взема на заплата,което ще рече в началото на другият месец. Тогава ще пиша как се справя,но в магазина му тествахме конверсията и 3д(стриим от ютюб) и смея да твърдя, че се справи повече от добре(теста го направихме с очила от ЛГ :) ).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от neven1818
(теста го направихме с очила от ЛГ :) ).
Сериозно ли работят с тв Панасоник ? Питам защото очилата на Тошиба AGF02 стават за моделите с активно 3Д.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Сериозно ли работят с тв Панасоник ? Питам защото очилата на Тошиба AGF02 стават.
Работят на 100%. Няколко пъти съм тествал ЕТ5-цата и всеки път си взимаме очила на ЛГ(те са ни под ръка,на Панасоника са в опаковката и ни мързи да ходим до склада).:)
-
Цитат:
Взе ли си вече телевизора и ако си ми кажи дали имаш някакви забелжки. Аз също съм си харесал тоя модел само, че 42-ка и даже вече съм го капарирал :) . Мога само да ти кажа, че конверсията му от 2д към 3д е доста добра (поне на мен ми хареса повече от на ЛГ-то, а се знае, че конверсията при пасивната технология е по-добра отколкото при активната). Ако още не си направил покупката-действаи смело! Работя в ТП и съм тествал всичко, а от този модел останах очарован.(не напразно в края на месеца ще съм горд собственик) :)
И аз бях харесала телевизора и на 18-04 бях в магазина да го купя, но казаха, че няма никъде в наличност. И вие чакате доставка, знаете ли кога ще има в магазина? За PANASONIC TX-L37ET5E имам предвид.
-
има ли вече мнения кой от двата е за предпочитане VT50 ИЛИ WT50 ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от neven1818
Работят на 100%. Няколко пъти съм тествал ЕТ5-цата и всеки път си взимаме очила на ЛГ(те са ни под ръка,на Панасоника са в опаковката и ни мързи да ходим до склада).:)
Офф забравих че модела ЕТ5 е с пасивно 3Д :) Пасивните 3Д очила стават за всички модели с такова, независимо от марката на производителя.
Цитат:
Първоначално публикувано от more_bg
има ли вече мнения кой от двата е за предпочитане VT50 ИЛИ WT50 ?
Това са две различни технологии - плазма и LCD.
-
знам че са различни,но има ли вече тест между WT50 И VT50 кой вади по-добра картина,3D и т.н.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от more_bg
знам че са различни,но има ли вече тест между WT50 И VT50 кой вади по-добра картина,3D и т.н.
Потърси инфо в ревютата за моделите /във 2-ри пост на темите/ или сравнение в тези сайтове
http://www.televisioninfo.com/
http://www.digitalversus.com/tv-television/face-off
http://www.testfreaks.co.uk/tvs/?sort=score
-
Някой да каже намерил ли е програма за увеличаване на субтитрите от флашка и как става
-
Здравейте. Имам следния модел Panasonic TX-L26C20E. Вчера даде следния проблем - екрана за секунди стана на разноцветни вертикални и хоризонтални линии, след което стана черен. Светодиодът на захранването мигаше непрекъснато зелено и не реагираше на сигнала от дистанционното. След известно време светодиода започна да мига непрекъснато червено, при което включих телевизора, той даде картина за около 2-3 секунди, след което всичко се повтори. Изключването на захранването не помогна. На какво може да се дължи проблема и най-важното как да го разреша? Благодаря за помощта предварително.
-
Носи го в магазина или сервиза !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Ivelin@
Здравейте. Имам следния модел Panasonic TX-L26C20E. Вчера даде следния проблем - екрана за секунди стана на разноцветни вертикални и хоризонтални линии, след което стана черен. Светодиодът на захранването мигаше непрекъснато зелено и не реагираше на сигнала от дистанционното. След известно време светодиода започна да мига непрекъснато червено, при което включих телевизора, той даде картина за около 2-3 секунди, след което всичко се повтори. Изключването на захранването не помогна. На какво може да се дължи проблема и най-важното как да го разреша? Благодаря за помощта предварително.
Непрекъснатото мигане на светодиода /или промяната на цвета му/ показва че има някакъв проблем. Още при стартирането, телевидорът си прави самодиагностика и при открит проблем диода мига/броят на миганията показва къде е проблема/. Занеси го в магазина или сервиза.
-
Някой знае ли дали 3D-очилата от 2012 ще работят на DT30 (2011)?