-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Някой знае ли дали пуснаха от панасоник нов фирм за старите кошници
 /Panasonic VIERA TX-L32U10E                                / от 2009/2010 година . не зная 2011 май го отстраниха :D с цел поправка на бъговете а те са - не помнят настройка на аудио и субтитри - след смяна на канала , връщане на предишния гледан канал , и за други в момента не се сещам :rolleyes:

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения 
-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Абе другари дайте едно рамо за един проблем - след ъпдейтването на Youtube, не мога да намеря нито един от плейлистовете си. Има всякакви други простотии без Плейлистите ми. Някои да знае как се оправя това ??? 

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Като влезеш в профила си няма ли ги?
 Констатирах аз, че е бъгав ама никой не ми вярва :)

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Здравейте, нов съм във форума и от вчера съм собственик на L42ET5E, но имам много странен проблем с аналоговите програми. Като го пуснах тв на автоматично сканиране си намери 50 и няколко канала, но най-голямото ми учудва беше, че сред каналите БНТ1 и НОВА липсваха. Пуснах 2-ро сканиране днес, но ефект нямаше. Регионалните настройки не са на Финландия, а на Австрия за да не нарежда цифровите от 1000 нагоре. Мисля, че това не е проблем, но ви моля да си кажете мнението. Забравих да добавя, че съм на Близу, а на стария тв каналите ги има. 

Редакция:на ръчни каналите ги има,но на автоматич ги прескача

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Купих си камера за Скайп от Амазон. Цената е около 200 лева в това число доставка за около 15 лв. и е новия моделTY-CC20w. В Технополис и Техномаркет цената е 225 лв за стария модел (TY-CC10). Много е яко.

Panasonic TY-CC20W USB Skype-Kamera für 2012er Smart: Amazon.de: Elektronik

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения   Цитат:  

Първоначално публикувано от  ivonty  
Като влезеш в профила си няма ли ги?
 Констатирах аз, че е бъгав ама никой не ми вярва :)

Няма ги, търся и нищо не намирам, няма любими или плейлисти!!!

- - - Обновено - - -

Цитат:  

Първоначално публикувано от  pe6ev  
Здравейте, нов съм във форума и от вчера съм собственик на L42ET5E, но имам много странен проблем с аналоговите програми. Като го пуснах тв на автоматично сканиране си намери 50 и няколко канала, но най-голямото ми учудва беше, че сред каналите БНТ1 и НОВА липсваха. Пуснах 2-ро сканиране днес, но ефект нямаше. Регионалните настройки не са на Финландия, а на Австрия за да не нарежда цифровите от 1000 нагоре. Мисля, че това не е проблем, но ви моля да си кажете мнението. Забравих да добавя, че съм на Близу, а на стария тв каналите ги има. 

Редакция:на ръчни каналите ги има,но на автоматич ги прескача

Пусни първоначално да търси на Финландия на разширено търсене и след това върни заводските настройки и въведи Германия.

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения   Цитат:  

Първоначално публикувано от  blag0  
 Пусни първоначално да търси на Финландия на разширено търсене и след това върни заводските настройки и въведи Германия.

Проблем 1: нямам или поне не мога да видя разширено търсене в аналоговия тунер
 Проблем 2: какъв е смисъла да правя каквото и да било търсене, ако след това върна заводските настройки.
 Въпреки това върнах заводските с Финландия,но няма промяна,като сканира автоматично аналоговия от CH7 отива на CH22, а в ръчния режим си намира CH8-нова,CH10-бнт1,CH11-ринг.

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  A защо не си го сложиш на България? Къде е логиката....?  Всъщност то България май нямаше... :)  Моя си е на "други" и всичко си излиза... 

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Здравейте, след доста чудене си взех TX-L42DT50E  , Още не съм си играл много с него, но като цяло съм много доволен. Много ми харесва, че няма отражение от крушките на полилея върху екрана; аудиото ме изненада приятно, хд каналите се виждат много добре.(благодаря и на Христослав2 за съветите :) 
 Обаче идва и първия проблем - като свързахме тв-то с лаптопа ми в магазина, не излизаше звук на тв-то, ами само на лаптопа, бутнаха там нещо настройките и се оправи, но като се прибрах и лаптопа ми без да е свързан с тв-то няма звук... гледах настройките , но не мога да го намеря от къде да го променя да си оправя звука на лаптопа? Отделно искам да знам как става с тв-то да имам звук и на двете или само на едното? Ако някой знае, моля да пише , благодаря и весели празници :)

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  bergo
 Старт - Контролен панел -  Звуци и аудиоустройства /тук си настройваш аудиото/

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  да, знам че е от там по принцип, но от коя настройка точно(аз съм с уиндоус 7)? пробвах различни варианти от опциите на саунда и не става и това е. Иначе имам звук от скайп, но от програмите за слушане на музика и гледане на филми няма звук.. 

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Свържи се с телевизора и от настройките на видеокартата размени местата на дисплеите (ако си в "clone" режим). 
 Успех и весели празници!

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  намерих го най-накрая, но не от там. Мерси все пак :) 

-   Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Би ли споделил откъде го оправи?