-
Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Цитат:
Първоначално публикувано от skydancer
Привет,
Нов ъпдейт, версия 1.317, автоматично беше отркит от ТВ-то (G30), когато стартирах Виера Каст. Инсталира се, всичко мина гладко (ъпдейтнах досегашната 1.313).
Някаква информация за това какво точно коригира/подобрява тази нова версия?
Благодаря предварително.
Марто
Писах за него още преди две седмици...но няма кой да чете :)
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
-
Description:Improvement for Media player compatibility.
Ясноо, ще го намерим това подобрение къде е :)
-
Здравейте,
искам да ви поздравя за чудесният форум. Вие сте като една малка съвременна александрийска библиотека в България.
Да мина и на въпроса ми:
Търся да си закупя плазма с таргет по приоритети- > ps3, гледане на спорт,blue-ray/HD филми и рядко телевизия.(това дано не го чете жена ми, че приоритети ще са и лека изненада :) )
Бюджета е около 1800 лева и търся нещо 42-46. След известно ровене се спрях на
http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p46g30e
Идеално бърз е за игра, 46 инча е и доколкото виждам го хвалите и във форума. Притеснява ме единствено,че в едно от ревютата четох,че зеленеел до някаква степен цвета и че имало проблеми с брайтнеса, но така или иначе реших да го видя на живо. Минах през технополис и видях 42 инчовият вариант. За съжаление както всичко беше чудесно на книга така като го видях и сравних с тези около него нещо не се впечатлих особено. До него стоеше ST30 и беше с очевидно по добри цветове , черно и тн. За LCD -тата даже няма да споменавам, изглеждаха страхотно. Продавача го настрои да е със същите braightness и тн. като ST но нещата все още не бяха в полза на G30. Може ли някой да коментира проблемите от ревютата и възможни причини нещата в магазина да не бяха както очаквах? Ако "това е положението" да ми дадете някакви други предложения с тези условия - цена, диагонал и input lag.
Благодаря ви.
-
St30 е 3D модел. Те имат допълнителен запас от яркост за да компенсират тъмните очила. Нормално да е бил по-ярък в магазина. Запитай се обаче у вас същите условия на гледане ли имаш като в магазин с киловати осветление?
-
dieter
Колегата lazarus18 правилно ти го е написал - разликата в яркоста е заради 3D. Неслучайно един от ъпдейтите през лятото е бил именно за увеличаване на яркоста на 3D моделите. /предпоследният ъпдейт на самсунг д6500 е също с тази цел/
Модела на който си се спрял е много добър и няма да съжаляваш - няма зеленеене както пишат в ревюто, а проблема с брайтнеса го оправиха с ъпдейт преди месец. Като го свържеш към интернет, влизаш в менюто и там си има позиция за търсене на ъпдейт.
-
Нов firmware за VT30E, вчера се обнови през интернет до 1,800.
За сега все още търся подобренията :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Brutallica Print
Нов firmware за VT30E, вчера се обнови през интернет до 1,800.
За сега все още търся подобренията :)
Бре да му се невиди. :) Сега се втурнаха да пускат ъпдейти през месец....Допреди година трябваше да им се молиш и чакаш да оправят проблемите....
-
Здравейте от година имам 42G20 и съм много доволен.Да питам задължително ли трябва да го ъпдеитвам и как, телевизора не е вързан с интернет може ли с флашка и от къде ъпдеити?И дали изобщо да го ъпдеитвам в момента съм пре-доволен от него.Гледам Пуканката на него и всичко е на шест.
-
Като си доволен не пипай , само евентуално ,ако ъпдтейта би оправил нещо дразнещо като например проблема с българския език.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317970983[/time]_________________________________________________
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobi700402
Здравейте от година имам 42G20 и съм много доволен.Да питам задължително ли трябва да го ъпдеитвам и как, телевизора не е вързан с интернет може ли с флашка и от къде ъпдеити?И дали изобщо да го ъпдеитвам в момента съм пре-доволен от него.Гледам Пуканката на него и всичко е на шест.
Свържи го с нета за да се ъпдейтне сам - ако ли не, фирмуер може да свалиш от тази страница. Инструкции за ъпдейта в 10-ти пост на темата.
http://panasonic.jp/support/global/c...own_eug20.html
Последната версия Sep. 15, 2011 Ver. 2.515 ще ти разшири възможностите на VIERA CAST до тези на VIERA Connect.
-
Благодаря за сега май няма да пипам нищо, не ползвам Виера Каст и поне на тоя етап проблема с БГ езика не ме дразни.Благодаря за отговорите. :033:
-
За съжаление се оказа че 46 инчовият вариант на G30 го няма никъде на пазара у нас :sad: . Сега се чудя дали да взема 42( не че ще усетя чак разлика предполагам , но бях решил да е 46) или да търся нещо различно. Малко помощ с идеи, би ми дошла добре.
-
Според сайта на Техномаркет има бройки от TX-P46G30E в ТМ Бургас.
Ако направиш онлайн поръчка и найстина го има ще ти излезе 1815 лв с доставката.
Ще ти го докарат Спиди :)
Аз така взех моя 42VT30.
-
По телефона ми казаха, че нямат бройки и това на сайта е грешка. Така или иначе се наслушах на истории за доставяни мостри/използвани телевизори при поръчки онлайн, така че предпочитам лично.
-
dieter, мини на варианта 50"
http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p50g30e
провери в магазините за запечатки и си го поръчай он-лайн като ги предупредиш ,че ако е мостра/отварян ще им го върнеш. Има вариант отстъпката от 5% да я получиш и в магазина с повече натиск . Ако мислиш за друг модел , съветвам те да не правиш компромис с анти-отразителния филтър в полза на по-ниската цена.