Първоначално публикувано от
dhtodorov Здравейте,
имам някои въпроси, на които не мога да намеря отговор и поради тази причина се обръщам към вас!
Става въпрос за Panasonic Viera TX-P50G20E (
http://panasonic.net/avc/viera/eu201.../g_plasma.html ).
Взех телевизора доста набързо и грам идея си нямам какво правя. Исках голям телевизор с full hd. Имам го и съм много доволен, но в последствие изникнаха няколко въпроса.
#1. Имам ли DVB-C тунер? ( В различните сайтове този модел има и няма този тунер ? ) - Има ли го или го няма всъщност?
#2. Ползвам Булсат и с техният приемних скоро разбрах, че телевизора ми е направо осакатен. Пуснат е през HDMI ( което е ок ), но когато го пусна на TV енджин... излизат маса опции, които ги няма в HDMI-а.
Признавам си, че грам не разбирам от тая работа и за това се обръщам към вас. Забелязах, че ми се е отбелязало едно статично изображение ( от някой тв канал ) на телевизора. Трудно се забелязва, но доста дразни... Видях, че не влиза в гаранцията. Има ли шанс да го премахна или ще си го влача така? Принципно гледам на THX режим и почти не пускам динамичният, освен ако не гледам някой филм от PC-то.
Ако имате желание, може да ми кажете и някакви други интересни неща за този телевизор, защото аз със сигурност няма да ги знам
Благодаря ви предварително!