И двата телевизора са на промоция за по 1299лв, дайте ми съвет кой да избера ??? Ще се гледа Булсатком предимно мачове и филми . БЛАГОДАРЯ !!!
И двата телевизора са на промоция за по 1299лв, дайте ми съвет кой да избера ??? Ще се гледа Булсатком предимно мачове и филми . БЛАГОДАРЯ !!!
Лично моята препоръка е Панасоника. Аз имам такъв и съм страшно доволен.
А можели да се вържат към Панасоника мишка и клавиатура и каква по-точно и относно ФЛАШплеара има или го няма , ще мога ли да гледам клипове от Vbox например ?
Панасоника няма флаш! Ако си гледал нещо, то е било пуснато от компютър и тв-то вързано като монитор - така да, може да се гледат, но с вградения браузър - НЕ. За мишка и клавиатура - всякаква стига да не искат драйвери, т.е. да са " plug and play".- така поне пише в упътването (не съм пробвал лично).
За сега доколкото знам, само Самсунг имат вграден флаш плеър.
И ЛГ имат флаш плеър.
а реално колко херца е Самсунга и с какво освен флаш плеара превъзхожда Панасоника , и това че повечето модели залагат на активна 3д технология не е ли в ущърб за Панасоника ?
Аз все си мисля, че като избираш ТВ първото нещо, което трябва да ти хареса е ПЪРВО картината и след това всичко останало. За мен Самсунга загуби с тези матови панели и последния читав модел бе Д6000 с гланцов екран. Ако си се насочил към тази марка скачай на 7-ма серия и нагоре.
Аз ти препоръчвам да си вземеш Самсунг. И според мен изображението при Самсунг е много по-високо качество от това на Панасоник. Иначе наистина като избираш телевизор, основното нещо е да ти хареса картината. Останалите характеристики ги гледаме послеУспех!
Имах подобна дилема преди няколко дена и се спрях на Самсунга. Като плюсове за мен бяха активното 3Д, повечето настройки на картината и цветовете и плеъра който плейва всичко (макар и субтитрите да не са много големи).
Следя коментарите защото и аз съм се спрял на Панасоника.
blag0 кажи какво ти е мнението от пасивното му 3Д ?
аз от 2 дена съм собственик на панасоника 42-ката,немога да ти кажа много,но поне при мен по малко ми изморяват очите...сега съм на тема ДМС,подкарах филмите някак си,но субт немога засега...изчетох всичко тук по темата с ДМС,но с тоя руски....иначе няма да съжяляваш за тв-то...ти си на ход.....
Според мен IPS матрицата е по-добрият вариант и затова аз лично се спрях на Панасоника. Ъгълът на виждане е много по добър от Самсунга. Нямам какво лошо да кажа за активното 3Д, но за да сте доволни от вашия ТВ Самсунг трябва да се уцели Самсунг матрица. Ако решите да се спрете на тази марка да е поне от 7ма серия нагоре. За мен последният добър модел беше Д6000. Аз използвам 3Д-то за гледане на научнопопулярни филми и Ф1 и съм много доволен, не натоварват очите. И друго все пак като си взимаш ТВ ти заради 3Д-то ли го взимаш или заради качеството на картината - отиваш, сравняваш ги свата и който ти грабне окото, действаш. Успех
И какво му е по-доброто на D6000 спрямо примерно ES6100? Питам понеже имам и двата телевизора и вторият превъзхожда модела от мниалата година по всичко. Ъгъл на виждане .... едва ли на Панасоника е повече от 178 градуса (колкото е и на Самсунга). А да, и на 6100 матрицата е IPS![]()