Здравейте!Нека компетентните,ако могат да помогнат и дадат своето мнение!Проблемът е следния:
Абонат съм на кабелната телевизия в Самоков.На някои от цифровите канали липсва картина(има звук и субтитри),излиза надпис ''Няма видео''.Каналите на които липсва картина са не само HD,но и SD.На другия ми телевизор,който е LG всичко е ОК.Нивото на сигнала ми е отлично.Писах на Панасоник България,но нищо-не знаят какъв е проблема и ме насочват към техни сервизи(например К и К сервиз).Говорих с тях,но и те не знаят какъв може да е проблема-нямат и по-нов софтуер за моя модел телевизор(мисля ,че може от него да е проблема).Питах и техниците от кабелния оператор,но според тях досега никой не е имал такива оплаквания и проблема си е бил при мен в настройките на телевизора.В настройките,обаче аз няма какво да объркам.Задал съм страна Финландия при сканиране,а и пробвах с всички други страни ,но проблема пак си остава!Преди да напиша тази тема писах на модераторите във форума и според един от тях проблема е в оператора и опира до настройки на апаратурата му.Моля някой ,ако е имал такъв проблем ,нека да сподели!Ще съм благодарен на всички отзовали се!Весели празници на всички и весело посрещане на Новата година!