Пряко заинтересован съм от въпроса, както вероятно и мнозина други читатели, та затова и го задавам в отделна тема.
Уважаемият soon, запален фен на Филипс (също като мен) достойно споделя възторга си от модел на друга марка. Моята дилема, доколкото я има, е точно между двете марки, защото, по скромната ми оценка, са най-добри в основната работа на телевизора към момента, а и в обозримо бъдеще - SD цифров тв сигнал.
Ще си позволя да видоизменя модела на Панасоник и ще се насоча към ЕТ 60, който също като при PFL6008 е с пасивна S-IPS 100 херцова матрица на LG. Означава ли това, че се очаква еднаква като видимо качество обработка на сигнала? Умишлено не отидох да видя в действие ET60, изчаквайки появата на 6хх8 (от вчера на пазара), за да правя зрителни съпоставки. Задавам въпроса от чисто теоретичната му страна - доколко е предимство двуядреният процесор на 6хх8? Опцията Амбилайт е ясна, нея не я обсъждам, звукът на Филипс от моя гледна точка няма конкуренция, но картината е определяща все пак. Акцентирам върху процесора, защото май не виждам други съществени разлики - не се интересувам от възможностите на собствените им плеъри, защото те няма да се използват (от първия ден на сегашния ми 6606 гледам видео през блурей плеър и нямам никакви проблеми с каквото и да е), а интернет приложенията им са ми точно последната грижа.
Моля, споделете мненията си.