Здравейте, извинявам се ако темата се повтаря или съм я поставил в неправилен раздел, но съм в безизходица и се надявам някой да ми помогне.
Имам три прекрасни дечица и реших да ги зарадвам по страхотен начин, дори и да трябва това да ми виси после на финансите, години наред, но все искат да ги водя на 3Д филми. Та им взех телевизор Panasonic Viera TX-L47ET5E, имам и един подвижен хард диск, свалих филми 3Д от торент сайтовете заредих филма на телевизора и за нещастие субтитрите излизат от лявата и дясната страна на екрана и в средата нищо, колкото и филми да пробвах и различни субтитри ефекта за съжаление е един и същ. а нещастните погледи на децата още по-големи. Молбата ми е имам ли как да оправя този проблем, някаква програма или някакъв метод. Имам само лаптоп, но той няма HDMI връзка, само мога да го връзвам с VGA кабела, а на него като пусна филми с HD или 3D качество, много забива и насича филмите дори да са mkv.
Какви са ми възможностите да гледам 3Д филмите с добри субтитири и как мога да ги оправя, Blue Ray изобщо не съм пробвал. Моля Ви за съдействие за да мога да зарадвам истински децата и да си оправдая огромният заем пред жената . Благодаря Ви предварително за помощта.