Здравейте,
През някой от следващите десетина дена планирам да закупя телевизор.
Първоначално се бях спрял на PANASONIC TX-P50ST60E. Прочетох доста мнения, според които в момента този модел е с доста добро съотношение цена-качество за 50 инчов телевизор. На живо картината ми допада. Днес посетих магазините на Технополис в България мол и в Парадайс мол. И в двата магазина беше останала само мострата. Не е сигурно, че в някой от останалите магазини ще се намери неразопакована бройка от този модел.
В момента у нас се гледа ТВ на CRT модел на Беко. Качеството на картината и работата на тунера са незадоволителни.
Имам впечатления и от 32 инчов лед тв на LG модел 2012г. Като че ли при някои настройки на LG-то се получава леко неприятно усещане докато се гледат филми. Имам усещането, че гледам телевизионен театър.
Доставчик на кабелна телевизия е НЕТ1 в София. Гледа се единствено кабелна телевизия - националните канали, доста спорт, дискавъри и енимъл планет. В семейството ми няма маниаци на тема кристално качество на звук и картина.
ТВ се гледа както през деня в сравнително светло помещение, така и през нощта при изключено осветление.
Разстоянието между ТВ и канапето е около 3,5 метра.
Не се интересувам от 3D.
Има ли модел от 47 инча на горе, който да ми препоръчате вместо TX-P50ST60E?
Без значение дали е LED или плазма.
Цена до 1800лв.
На живо в магазина, гледайки подбраната от производителите картина не мога да преценя към кой модел да се насоча.