Отговор: Panasonic телевизори 2015
  И така . АХ800Е .Впечатления много големи спрямо предният Филипс. 
За бързина да не говорим. Много - много неща за нагласяне и настройки , но така е няма как. 
Намерих само 2 вида готови настройки, но и двата не ми допаднаха много защото и при двата се използва картина Топъл2 а мен лично Студен1 по ми допада. 
Направих нещо и сега не знам как да го спра. 
При изключен телевизор , ако има движение пред телевизора , изкача камерата и той се включва автоматично, и застава на черен фон с менюта отдолу и така си стои. 
Всичко което бях пускал прегледах и спях, и си остана така. Като му направя Хард Ресет , ще се оправи ама .... ми се иска да знам какво съм активирал.
  Най-вероятно сензора за движение и управление с жестове , а и опция за избор на профил ...
  Здравейте,
Телевизорът ми има 2 слота за карти и поддържа функцията картина в картината - 2 канала едновременно. За съжаление ако нямам 2 декодиращи карти или ако единият от каналите не е безплатен, не мога да ползвам тази функция. Минах през офис на МСАТ и от там ми казаха че трябва да плащам за втори телевизор, за да получа втора карта. Аз вкъщи имам само един телевизор и макар, че цената е ниска за втора карта, не ми се струва честно да плащам за нея. Има ли колеги с подобен проблем и как процедирате?
  Ами няма как трябват си 2 карти за разкодиране на 2 канала или един кодиран и един разкодиран. Или една карта и целиш програма която е на същия транспондер.

А моят проблем по горе го оправих с хард ресет. Не намерих функция управление с жестове. 
Обаче при първоначалните сега ми липсва Германия за да си подредя каналите.
Избрах Финландия Турку и всичко ок . Само от 1000 на горе , ама това не ме притеснява.
И ми се появиха нови опции за настройки които нямаше преди. 
Не знам в магазина как го бяха настроили обаче си бяха каналите от 1 но не както ги пуска оператора.
Сега с Финландия са си както са подредени от оператора.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
hristoslav2  
 На преминалата в Люксембург конференция SES Industry Days, операторът на сателитна телевизия SES и Panasonic представиха първият в света телевизор с вградена технология SAT> IP.
Телевизорът има вграден  SAT>IP клиент, който преразпределя приеманият от сателита ТВ сигнал.  SAT>IP - е технология, разработена от SES и нейните промишлени партньори, която транслира сателитният сигнал в IP сигнал (интернет-протокол), който се преразпределя по домашната мрежа включително и чрез WiFi, на такива устройства, като таблети, смартфони и ноутбуци. Технологията обезпечава приема на няколко програми паралелно на различни устройства. 
Home | SAT IP
    офтопик:
тази "нова технология" я има всеки линукс базиран сателитен приемник от доста години :lol:
  От миналата година е нова за телевизорите.

Panasonic CX750 / CXW754 Review - AVReviews
  Panasonic TX-50CX700B (CX700) Review
Calibrated black level(ANSI): 0.028 cd/m2
Measured DCI-P3 coverage: 88%
Motion resolution: 600 lines with [IFC] engaged; 300 otherwise
Full 4:4:4 reproduction (PC): Yes for 3840×2160@60Hz
  Panasonic 40CS520E (CS520E) Full HD Smart televizor – recenzija | HD Televizija - HDTV eZine
превод
 HR to BG
B тaзгoдишнитe мoдeли нa Раnаѕоnіс мoжe дa избиpaтe измeждy 5 paзмepa нa cyбтитpитe, цвeтът, пoзициятa, ĸaĸтo и дa ĸopигиpaтe cинxpoнизaциятa c видeoтo.
5, 6, 7-мa cepия нe пoддъpжaт DТЅ. Фopмaт Dоlbу Dіgіtаl 5.1 фyнĸциoниpa нopмaлнo.

Оптималните Panasonic тази година са серии CX700 и CX750
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
soon  

Този модел CX800  чакам от няколко месеца да излезе.
До края на този или началото на другият месец трябва да е в България.
Ще взема 50 инч. модел.
  hristoslav - Ще направиш ли секция за ревюта на първата страница, имаше такава за предишните години - по модели.
  Не! Не съм модератор и няма да бъда, докато Крис е собственик и админ на форума.
Направи го ти...