Отговор: Panasonic телевизори 2015
Здравейте, вече съм горд собственик на TX-40CS630E:thumbsup:
Бихте ли ме ориентирали какви очила да си взема за да ползвам 3D
Или оригинални Panasonic за 140 лв или ssg-p51002 на Samsung (59лв 2 броя)
Не разбирам, що се мъчите с тези базови модели на марката...(CS4XX,5XX) започнете от CS630
Panasonic води трафика със Smart TV приложенията чрез свои собствени сървъри
Кой модел препоръчваш за 1000-1200лв,
Здравейте,
TX 48 AS 640 - за да мога да си гледам, спокойно 3D филми каква флашка да си купя? 32 GB, 2.0, производител, модел? има толкова много на различни цени, не мога да разбера разликата....
Благодаря предварително
Здравейте,
Какво мислите за този модел и има ли конкурентна алтернатива в този ценови класPanasonic TX-40CX700E
Аз мисля, че е излишно да купуваш 40" UHD екран, ако няма да го ползваш и за монитор.
Телевизор PANASONIC TX-32CS600E, вкарвам флашка, и искам да пусна видео файл - изписва ми - файлът не се подържа. Файлът е .avi, клипче, снимано с фотоапарат. Някой може ли да ми каже къде е проблема?!
След десетки изчетени ревюта и тестове на 40 инчови телевизори избрах и поръчах точно този модел. Цената му при пускане на пазара през юни е била 1000 евро. В момента е на промоция на половин цена. Все пак си е седма серия на Панасоник и в допълнение към всички екстри на тази серия идва и с 5 годишна гаранция.
Цитат:
Първоначално публикувано от
PIayLife
Здравейте,
Какво мислите за този модел и има ли конкурентна алтернатива в този ценови класPanasonic TX-40CX700E
Хм, наистина сериозно намаление...пиши, като го доставят...макар че, може да е късно с тази примамлива цена:)
hristoslav2 какво ще кажеш за 40сх700е за 1000лв е,
Здравейте, наскоро си купих PANASONIC TX-50CS630E и още пробвам функциите и имам 2 въпроса:
1. При възпроизвеждане през USB на mkv(или друг) файл с dual audio има ли възможност за избиране на аудио потока? (При файловете които пробвах автоматично тръгва английското аудио)
2. При възпроизвеждане през USB на mkv(или друг) файл с отделен файл за субтитри, могат ли и как се зареждат те?
Предварително се извинявам, ако вече има отговор на този въпрос, но темата е повече от 40 страници.