Може ли някой да ми посочи 3d очила за този модел.
Тези на Panasonik са много скъпи.
Този модел SAMSUNG SSG-P51002/XC 2бр /дали ще стане/.
Може ли някой да ми посочи 3d очила за този модел.
Тези на Panasonik са много скъпи.
Този модел SAMSUNG SSG-P51002/XC 2бр /дали ще стане/.
Да - стават.
а това са оригиналните
3D Eyewear Information of VIERA for Europe(except UK / Ireland) | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
Мерси
В Технополис Варна,консултантите бяха убедени че не стават.
Хмм не знам, може пък и да са прави. Най-добре ги пробвай на място в магазина преди да купиш.
Спомням си само, че имаше разлика в цикъла на работа ляво-дясно стъкло - при двете марки е противоположно.
Проблема е че не дават да се пробва
Явно ще трябва да търся от някой познат
който ги има.
Има в сайта на Xiaomi универсални 3д
не са скъпи ама дали ще станат няма как да разбереш
Май никой не е купувал очила за новите модели
ако оцеля ще споделя.
Модели 2013 и 2014 нямаха никакви проблеми с очилата на Самсунг - не мисля ,че тая година да е нещо различно .
Днес купих очилата на Samsung,
потвърждавам че работят на 40cx700
Пробвано и на Sony 8-ма серия от тази година работят.
Има ли особност при свързване на очилата към телевизора или става автоматично. Пробвам едни модел SAMSUNG SSG-P51002GB, но не се случва нищо
Обикновено няма как да разбереш дали си ги присъединил , то това е основния недостатък - липсва обозначението на екрана за присъединяване/включване/заряд на батерията . Присъединяването трябва да се прави съвсем близо до тв. Пусни 3Д филм и ги включи - ттак ще разбереш дали си ги присъединил успешно .
Как да активирам 3D режим при възпроизвеждане на съдържание през HDMI вход? Дистанционното няма бутон за 3D, а в менюто за настройките на картината 3D е неактивно.