Някой да сподели за този Panasonic - картина , цветове , покритие на дисплея. Дали става за монитор.
Някой да сподели за този Panasonic - картина , цветове , покритие на дисплея. Дали става за монитор.
Става..., ама не заменя един хубав монитор...има ШИМ, покритието е гланц, лоши ъгли на виждане.
откъм цена качество окей ,но още не мога да настроя картина идеално, има като лека мъгла на някой канали на оптика виваком съм ,иначе нд е добре,
- - - - - - - - - -
ако някой мож е да помогне за настройките на картината ,благодаря
Аз съм с такъв. Купих го на примоция без да съм го сравнявал с директно с други.
Ъглите са ми основен проблем. Дори 20градуса по хоризонтала да се отклоните от центъра и осезаемо се променят цветовете, а контраста пада. По вертикала положението е още по-зле.
Първоначално се опитвах да му настроя цветовете и все не ми харесваше Оказа се че активната подсветка сериозно замазва нюансите/полусенките.
Иначе, гледан централно е много добре. Каналите се превключват сравнително бързо.
Повече няма да си купя телевизор с MVA матрица.
Като монитор не съм го ползвал, защото лаптопите са с DP и още си чакам кабела преходник. До колкото зная резолюцията е 4к само във функцията му на телевизор.
Общувах си с Панасоник България по повод локализацията (липсата й) и Нетфликс - безполезна работа. Както ние, така и те са последна дупка на кавала.