Здравейте, някой с не работещ ютуб плеър от вчера?
Дава бял екран и не зарежда нищо, та ми се ще да зная само при мен ли е проблема.
Версия 1.267
Благодаря!
Здравейте, някой с не работещ ютуб плеър от вчера?
Дава бял екран и не зарежда нищо, та ми се ще да зная само при мен ли е проблема.
Версия 1.267
Благодаря!
Този пост е редактиран от tolostoi; 05-03-16 в 22:16.
Сигурен ли си че проблема е от вчера?
https://support.google.com/youtube/answer/6098135
Не ми отваря линка, но да, проблема е от вчера. Малкия син постоянно гледа клипчета и от вчера са сълзите.
Щом при други върви, може да е само при мен, ще си поиграя да видя какво ще стане.
Аз имам сходен проблем. Бяхме на почивка връщам се аха да си включа тубата...и ми излезе поп-ъп че нямам достъп до нета. Нет имам на всички други устройства, кънектнах се наново, свързва се успешно, теста минава...цък на аппа или на който и да е друг апп(вкл. браузъра) и пак...нямате нет свържете се или проверете статуса. И така затворен кръг. Нет има, рутера рестартирах. Не знам вече какво да правя. Някой с подобен проблем или да знае решение?
доколкото разбирам, има проблем със сървъра на Панасоник
Forum HDfever - Consulter le sujet - Panasonic DX900 : TV Full LED UHD, HDR Premium, UltraHD Premium et THX 4K
От вчера и при мен е същия проблем- показва се логото и дотам- връща на програмата, която си гледал последно. Всичко останало си работи, а детето иска Маша и мечока... Телевизорът е WT 60.