Отговор: Впечатления и проблеми с PANASONIC TX-5OEX780E
Първата му работа като го свързах с мрежата беше да се обнови, същата е версията.Може да пробваш този ама сигурно ще трябва да се регистрирашhttp://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1238728.
Опитах да намеря нещо по-малко и по-лесно но не успях.
А днес цял ден ни държаха без ток така че в това отношение съм преизпълнил плана :BigGrin
P.S.А примерно тези (те са малки) не тръгват въобще http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=52716
Така и предполагах
Цитат:
AVI
Видео кодек: XviD
Аудио кодек: MP3
Видео: 640 x 360
Аудио: ENG, 128 Кбит/
:scared:
хора, "захранвайте ги подобаващо тия телевизори - заслужават го ..., а и очите ви ;) - поне 10год. не съм свалял подобно нещо като качество ... (всъщност едно , че не го намерих с по-добро - "Купи-хвърли-купи") - субтитрите тия в торента ли са или си свалил от някой бг сайт такива?
Пуснах го и ще го пробвам по-късно тая вечер.
Както вече писах - свалям обикновено 1080р и от 15/29ГБ нагоре - за сега без УХД, че си ги гледам на плазмата и сигурно 90% от тях ще тръгнат със субтитри даже на нея .
Ти да не си изключил субтитрите от дистанционното?
Бутонът STTL намиращ се под зеленият бутон за телетекста.
Аз казах че това са предимно стари филми и клипове които съм свалял през годините и или съм забравил да ги изтрия или съм ги оставил уж евентуално ако искам да си ги припомня някой ден, а напоследък съм свалял рядко или съм го трил защото днешните са много по-обемисти, и сега просто проверявах възможностите на телевизора. Допуснах, че не си пада по палеонтология и затова не отваря част от филмите, но защо пък не отваря субтитри си остава загадка, при тях мисля кой-знае каква еволюция няма.
Е, Христославе, толкова бос не съм, при мен е доста по-нагоре бутона (под зеления ми е мутето :BigGrin)ама отдавна съм го забелязал и многократно използвал
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Ти да не си изключил субтитрите от дистанционното?
Бутонът STTL намиращ се под зеленият бутон за телетекста.
От няколко ревизии на дистанционното вече е горе на втори ред под бутон TV .
п.п. Пробвах първия - тръгва си без проблеми и с БГ субтитри от subsunacs .
Е това е лошо, значи при мен има проблем, а с неговите си руските върви ли?
изтеглих и аз от subsunacs ама и те не тръгват.
P.S. Хмм, сега пък го прехвърлих на флашка (досега беше от компютъра) от там пък взеха че се показаха, просто не знам какво да мисля
Ти до сега от сървър ли пробваше ? Щото аз говоря само за флашка/ХДД - от сървър вече трябва да се пипнат настройките на самия сървър - трябва да ползваш някой DLNA сървър.
От компютъра, ако не ползваш подходящ медиен сървър с подходящи настройки, няма как да тръгнат. Сървъра на Уиндоус не "пуска" субтитри.
За субтитрите основно пробвах от компютъра, да, понеже почти всички филми са ми на него явно сървъра е бил проблема. А за видеофайлове и изображения които не се отварят имам много и по външен ХДД/флашки та за тях със сигурност не се отварят отникъде
- - - - - - - - - -
Още един въпрос ако не съм станал прекалено досаден. Някой знае ли как да изкарам телефона си в "устройства". Това с дублирането го направих, но искам да го свържа като сървър както компютъра да му виждам съдържанието а никак не ми се получава да го свържа нито чрез мрежата нито чрез блуту (телефона ми вижда телевизора но обратното - не). Освен това телевизора реагира със закъснение и клиповете не вървят гладко при дублиране, това нормално ли е ?
Я и аз да питам нещо - още ли ЕПГ-то им показва само "сега-следващ" , т.е. по две предавания ? На кой оператор си абонат?
Четох и правих това дето е в съпорта ама там за телефон не видях нищо. На компютъра сложих руския домашен медиа сървър и май засега ми стига, доколкото схванах и Plex върши същата работа, само не разбрах как от тези приложения от които тръгват на клиповете се влиза в него. Уви телефонът ми е на Windows10 и не видях в магазина му приложения за дистанционно или шерване с Панасоник.
За ЕПГ-то, не бях забелязал досега ама, да само 2 предавания показва, това пък що са го орязали. На РН съм но на сонито ми излизаха доста повече
p.s. Plex го има за телефона ми, прави връзка с телевизора но видя само намира само няколко клипа на телефона ми, нито една снимка (дава server error) и клиповете вървят с отлично качество но обърнати на телевизора. Някакви идеи?
Цитат:
Първоначално публикувано от
kamen2
.... Уви телефонът ми е на Windows10 и не видях в магазина му приложения за дистанционно или шерване с Панасоник....
https://www.microsoft.com/bg-bg/store/p/lumia-play-to/9wzdncrfhx3f
Уви, и за тази Lumia play to ми дава че е несъвместима с моето устройство(Lumia 550)и съдейки по коментарите не съм единствения. Ти ползваш ли я и на какъв телефон?
Ползвам я на Nokia Lumia 930.
Намираш ли приложението през телефон в магазина на МС?