Отговор: Panasonic телевизори 2018
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
svetlio1  
 В старите серии ползваха - не съм убеден, че в новите са спрели . 
С оглед мижавият дял продажби на Панасоник (особено модели 2018, които за мен са си издънка отвсякъде) е малко вероятно някой от редовно пишещите съфорумници да го притежава и да е тествал точно този елемент , който ви интересува. 
Най-добре направете лична проверка в най-близкото "техно" и споделете с нас резултата .:Drinks:

Ето това също е форма на отзоваване, благодаря за отговора!:) Проблема е, че теста на място с молива не винаги се получава и не е съвсем меродавен(леко субективен е)..Остават вариантите с осцилоскоп и камера на slow motion режим, с каквито не разполагам. Реших, че някои от колегите тук може да са го тествали или да са се натъкнали на някоя статия в нета, която да съм пропуснал. Мерси все пак! :)
  Ами старият ми 49CX740 не мига само от 97 нагоре усилване на подсветката (от обще 100 ;)), а 50ЕХ780 не съм го тествал - довечера ще пробвам - мен лично не съм забелязвал да ми пречи .
     1 Прикачен файл(ове)
  Kакво   недомислие на този сбирток. Сложиш ли го на стена, саунд бара седи като етажерка.Не може да се мести, изключиш ли го - звук няма.:BigGrin

https://ksassets.timeincuk.net/wp/up...-1620x1080.jpg
  С радост бих приел да ми го подариш "този сбирток" и да те освободя от "мъките" :cool:
    2 Прикачен файл(ове)
   Цитат:

brotzki  
 Kакво   недомислие на този сбирток. Сложиш ли го на стена, саунд бара седи като етажерка.Не може да се мести, изключиш ли го - звук няма.:BigGrin

Дали?:BigGrin

Прикачен файл 29661

Прикачен файл 29660
  Целта е да го сложиш  отдолу разделени. Турили кабел на бар в 21 век;)
  Здравейте , пред голяма дилема съм какъв ТВ да си взема, със сигурност знам,че искам да е 49" , ще се гледа от 3 метра и 20 см грубо.  

До сега на това разстояние гледам Philips 40" 6510 PFT 6510 със Android и със PQI 800, обаче единственото което не му харесвам е невъзможността да свържа към него безжична клавиатура и мишка , и е адски мъка сърфирането , ползвам wi-fi скорост над 50 mbps , но от браузъра ли от какво , направо е мъка сърфирането. В началото като го гледах особено HBO HD и други HD  канали имах чувството ,че на живо гледам много реално ми се струваше , е вече след като му свикнах не е точно така. 
Но препоръчайте ми тв до 1500 лв , който да има възможност за връзване на клавиатура и мишка и възможността за сърфиране като на комптюър долу горе поне. Както и добър контраст и да се справя добре на бързите движения, защото обожавам да гледам футбол , игри да се играят от гугъл плей или други които могат да се изтеглят също е добре.
от Panasonic 49TX740E,  Philips 49 PUS8303 , SONY KD49XF8096 , Може и друго да ми предложите , гледам цифрова тв на кам модул , картината сега ми е добра, искам да запазя поне същата , ако може и да се надгради. Може и други модели , впрочем има ли 4К тв до тези пари с реална 100Hz матрица ? 

Благодаря предварително за отговорите.
  Аз от 3,50м. гледам 55" и определено вече ми малее,догодина със сигурност ще го сменя с 65"
Виж този:https://edigital.bg/led-televizori/s...evizor-p549126
  Аз от около 2м - 2.2м 55' ми малеят. Мисля че ако падна на 49' 50' ще ми е малък.
  Стига де :D , аз едва навих жената за 49 , тя ако чуе сега за 55 ще полудее , хахахаха а и при мен са между 3-3,20 метра. Матрицата на LG 49UK7550MLA  наистина ли е 100 Херца , както и на Sony KD 49XF8505
?
   Цитат:

Erosso  
 Стига де :D , аз едва навих жената за 49 , тя ако чуе сега за 55 ще полудее , хахахаха а и при мен са между 3-3,20 метра. Матрицата на LG 49UK7550MLA  наистина ли е 100 Херца , както и на Sony KD 49XF8505
?

За това разстояние наистина по-добре 55". Иначе от LG 49" със 100Hz е само SK8500, доколкото намирам по информация из интернет. И питането ти не е за тази тема, тъй като тук се обсъждат Panasonic телевизори, а не избор на телевизор. :smiley:
     1 Прикачен файл(ове)
  Как да видим заработените часове?
Количеството заработени часове може да се види в потребителското меню: 
Menu -> Help -> System Information - на ред Status 4 (ID model 4)
(Menu -> Help -> Version -> Status4.).
 https://forum.setcombg.com/attachmen...id=29844&stc=1
В горния случай, телевизора е работил в продължение на 158 часа (около 24 дни при нормална употреба), и 53 включвания

Числото след буквата представлява заработените часове. Като увеличава стойността си с единица, на всеки 60 минути "заработено" време.
[Статус 4(ID model 4) започва с А до 100 часа, след това B за 100-199 часа, след това C.....]

ЗАБЕЛЕЖКА: В сервизното меню се показват и минутите, докато в потребителскто меню се показват само часовете. Може да поискате да проверите дали показателите в потребителското меню (Status4 - ID model 4) съответстват на тези в сервизното меню на вашия модел. 

Panasonic 2013 FAQ - How to Check Total Hours on Panasonic Plasma TV - Calibration Forums

https://www.youtube.com/watch?v=Ga2o2bfQlA0
  Честита нова 2019 година.

Да продължим дискусиите в новата тема

Panasonic телевизори 2019