Първоначално публикувано от
alex99 Здравейте. От извесно време имам телевизор Филипс модел 32PFL7403D/12 и вчера ми направи впечатление, че когато на екрана има някакво движение се получава замазване, което до преди това го нямаше, понеже телевизора е 100 херцов. Това замазване го има на всеки един канал по време на движение. Искам да попитам дали е възможн 100-те херца на телевизора да не работят. Ресетнах фабричните настройки, ъпдейтнах софтуера с по-нова версия но промяна няма. Ходих до сервиза на Филипс в моя град и от там ми отговориха, че ако има някакъв проблем със 100-те херца то телевизора въобще нямало да "запали". А и като цяло мога да заключа, че въобще не съм доволен от телевизора. Дали защото е полска сглобка и е правен за страни от третия свят /т.е. за източна Европа/ и са си оставили ръцете на него. Другото, което забелязах е, че подсветката на моменти става много светла или тъмна. Не знам дали е нормално това или не. И като за капак на всичко вчера като чистих панела за първи път от както съм взел телевизора забелязах, че в горния края на едната страна при лек натиск панела влиза навътре с 4-5 мм. все едно сякаш не е завъртян добре към пластмасата отстрани. Молбата ми е ако има някой запознат да каже най-вече дали е възможно да се развалят 100-те херца.
Мерси предварително.