Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 142

PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkk
    nkk е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

Re:PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

http://forum.setcom.bg/index.php/top...1.new.html#new

хайде де някой няма ли излишни точици

http://www.natochetesezatochki.com/

2.  

3. Тук е от
    Aug 2009

Благодаря на всички за пожеланията. Не съм маняк на тема ТВ така че за сега ми харесва , пък и нямам много време да чета из нета.
    Във всички случаи ако реша да бърникам из сервизното меню ще попитам преди това

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от valsto
    и аз си купих същия телевизор (42..7404) от промоциятя в ТМ. малко набързо го направих- мернах тук в сайта положителни отзиви за този модел и юруш на маслините. а и ми беше омръзнало да чета за десетки модели характеристики.
    е, като го пуснах почнах да съжалявам малко по малко за избора. първото нешо от което бях неприятно изненадан беше че този телевизор няма PiP!!! 42", нов модел, не евтин, а го няма! а аз го използвам непрекъснато докато гледам! направо се побърках! ама това айде, си е моя грешка.

след това- не можах да го накарам да намери цифровите канали. на Кейбълтел съм, през техния приемник ги ловя. на този тв, в екранното му упътване пише че в менюто може да се избере какъв е източника на сигнал, ама нъцки! единственото което се появява в менюто и се споменава за цифров сигнал е : инсталиране/инсталиране на канали /цифров: тест за приемане/търсене. и на това последното му задаваш конкретна честота, превърта си я само нея и не намира нищо. въпреки че на точно тази честота външния приемник си намира канали!
    ако пропускам нещо, например че трябва да се сложи САМ модул в слота отстрани, то никъде в ръководството не го пише!

отделно- менютата са леко неудобни. често се налага да натискаш едни и същи неща. например подреждането на каналите си е мъчение. старият ми кинескопен 32" кроун беше много по-удобен!
    Ми разбира се, че трябва да сложиш CAM модул - оттам "минава" цифровия сигнал за кабелния тунер
    Обади се в Кейбълтел и питай за опция да замениш външния "туч" за кам-модул (ако външния приемник си го взел от тях), или да получиш от тях безплатен модул срещу едногодишен договор.

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bocci
    Ми разбира се, че трябва да сложиш CAM модул - оттам "минава" цифровия сигнал за кабелния тунер
    Обади се в Кейбълтел и питай за опция да замениш външния "туч" за кам-модул (ако външния приемник си го взел от тях), или да получиш от тях безплатен модул срещу едногодишен договор.
    Кейбълтел не дават безплатен САМ модул ,не го дават и на изплащане даже ми казаха ,че като си го купя трябва да им върна техния тунер.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Бахти гадовете, каква е разликата??? Защо едното го дават, а другото - не? Евроком дават безплатно при договор за 1 година, което пак си е гнус (мноо мразя да ме задължават), ама кой както си прецени... В Техномаркет ми предлагаха модула за 90 лева и се хвалеха, че бил най-евтин при тях. Не им правя реклама, и те са едни цървули...

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Бахти гадовете, каква е разликата??? Защо едното го дават, а другото - не? Евроком дават безплатно при договор за 1 година, което пак си е гнус (мноо мразя да ме задължават), ама кой както си прецени... В Техномаркет ми предлагаха модула за 90 лева и се хвалеха, че бил най-евтин при тях. Не им правя реклама, и те са едни цървули...
    Да ами ако не съвпадне с картата на Кейбълтел ,първо трябва да се знае точния модел модул .

8.  

9. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Не, сигнала не минава от там- ако съответния оператор не е кодирал каналите гледаш и без CAM модула и съответно без картата от оператора! Все още се намират такива оператори, за съжаление не и в София, или поне при ЕКК и СК. Иначе аз имам ето този модул и от ЕКК ми го дадоха без пари( договор 1 година). Знам, че става за СК, но не знам ако си го купиш сам дали СК ще ти дадат само карта! И още нещо, преди месеци когато търсех модул за моя ТВ прочетох, че не ставали за всички телевизори и имаше оплаквания и върнати, така че поразпитай притежатели на твоя модел какъв модул ползват.
    Успех!

10. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

на цифровия тунер на телевизора пише че може да приема и HDTV. та въпросът ми е- има ли значение какъв е САМ модулът, за да може да приемам ХД? Ако сложа Смит, дали ще мога да гледам ХД? макар че в момента Кабелтел са спряли ХД каналите, все ще ги пуснат.... та поне тогава да не се налага да купувам ХД сет топ бокс, или да сменям САМ модула.

11. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от valsto
    на цифровия тунер на телевизора пише че може да приема и HDTV. та въпросът ми е- има ли значение какъв е САМ модулът, за да може да приемам ХД? Ако сложа Смит, дали ще мога да гледам ХД? макар че в момента Кабелтел са спряли ХД каналите, все ще ги пуснат.... та поне тогава да не се налага да купувам ХД сет топ бокс, или да сменям САМ модула.
    Не мисля, че модулът има някакво значение за това- със SMIT гледам без проблем HD каналите, когато ги платя, разбира се!

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Здравейте! От 4 дни си имам 42" 7404Н . Много му се радвам.
    И да поиптам де, вредно ли е да се изключва от контакта телевизора за през деня? Да избегна някой токов удър.

13. Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от nobody_
    И да поиптам де, вредно ли е да се изключва от контакта телевизора за през деня? Да избегна някой токов удър.
    kак се държи с HD филмите през USB? чудя се дали ще разпознае външен диск през USB...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Не ми е останало време да пробвам.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nobody_
    не е проблем ,но за да не го изключваш от контакта си вземи един разклонител с защита от пренапрежения и гръмозащита от ТТ

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Аха, пък и ако електрическата мрежа вкъщи е изградена със заземяване, ще има и ефект от този защитен разклонител...

18. Тук е от
    Aug 2009

Имам един въпрос... Tелевизора е Philips 32PFL5604H/12. Възможно ли е възпроизвеждането на файлове с FullHD резолюция от USB флаш-памет и какъв трябва да бъде формата на файла. Пробвахме с *.mkv и *.ts, но без резултат - папката се появяваше празна на екрана.

Благодаря предварително...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам USB wireless Lan adapter WIS09ABGN за tv Samsung модели от 2009 г.
    От bobone във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 21-01-12, 00:35
  2. Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009
    От lazarus18 във форум Телевизори
    Отговори: 1475
    Последно: 23-02-10, 00:57
  3. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе