-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Здравейте , от утре в метро ще пуснат някакъв Филипс 32pfl3107(не намерих никакво инфо на БГ за този модел) за 480лева, и се чудя дали ще ми върши работа за спалня,ще се гледа предимно вечер по 1-2 часа Булсат телевизия и евентуално някой филм от компа ?
-
Има нов Software Upgrade за Филипс ! Евала им правя ! На всеки 2 мес. ъп ! :-)
- - - Обновено - - -
- - - Обновено - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
harvest
Здравейте , от утре в метро ще пуснат някакъв Филипс 32pfl3107(не намерих никакво инфо на БГ за този модел) за 480лева, и се чудя дали ще ми върши работа за спалня,ще се гледа предимно вечер по 1-2 часа Булсат телевизия и евентуално някой филм от компа ?
Да ! Взимай го .... за спалнята ...... ама повече време на жената обръщай - там не е кино салон :-)))
-
Цитат:
Horny Goat Weed
Да ! Взимай го .... за спалнята ...... ама повече време на жената обръщай - там не е кино салон :-)))
май не споменах, че в спалнята стоя по 5-6 часа а телевизията я гледам 2-3 :)
-
Цитат:
harvest
май не споменах, че в спалнята стоя по 5-6 часа а телевизията я гледам 2-3 :)
:-) Така те искам !
-
Здравейте, май след толкова лутане се спрях на тези двата:
SAMSUNG UE-46ES6100или PFL 5527 46-ца. Кой ще ми препоръчате?
-
Здравейте,
от една седмица съм собственик на 42PFL4307H, взех го от Технополис за 1099 лв. с безплатен wi-fi dongle.
Имам странен проблем...ползвам външно HDD на което имам няколко 3D филма. Един от тях обаче плеъра не го разпознава като 3D и не ми е активна опцията за 3D едно до друго и мога да го гледам само на 2D.Същият този файл като го пусна обаче през компа през Media connect мога да го гледам на 3D. Другите 3D филми от USB HDD-то си тръгват нормално. Някой има ли подобен проблем? Проблема е в плеъра на филипса или във файла? Файла е mkv (3D sbs)
Благодаря
-
Цитат:
soletka
Здравейте, май след толкова лутане се спрях на тези двата:
SAMSUNG UE-46ES6100или PFL 5527 46-ца. Кой ще ми препоръчате?
Филипсът е с леко предимство в картината. Иначе менюто и плеъра на Самсунга са по-добри. И понеже не ръчкам менюто постоянно и не съм възхитен от вградените плеъри по принцип, бих препоръчал Филипса, ама хора разни...
-
Цитат:
vassileo
Здравейте,
от една седмица съм собственик на 42PFL4307H, взех го от Технополис за 1099 лв. с безплатен wi-fi dongle.
Имам странен проблем...ползвам външно HDD на което имам няколко 3D филма. Един от тях обаче плеъра не го разпознава като 3D и не ми е активна опцията за 3D едно до друго и мога да го гледам само на 2D.Същият този файл като го пусна обаче през компа през Media connect мога да го гледам на 3D. Другите 3D филми от USB HDD-то си тръгват нормално. Някой има ли подобен проблем? Проблема е в плеъра на филипса или във файла? Файла е mkv (3D sbs)
Благодаря
Така от дистанция, няма как да ти кажем какъв е проблема.
Щом само този филм не ти тръгва, следва че проблема е във файла. Сравни го като характеристики с останалите файлове и виж разликите.
-
Цитат:
hristoslav2
Така от дистанция, няма как да ти кажем какъв е проблема.
Щом само този филм не ти тръгва, следва че проблема е във файла. Сравни го като характеристики с останалите файлове и виж разликите.
Да, може файла да няма 3D таг.Ще го видя с mediainfo и ще споделя в случай че някой има същия проблем.
-
Налага се да взема телевизор за роднини. Според големината на стаята и разстоянието, от което ще се гледа - около 3 метра, си мисля, че 42" ще е достатъчен. Гледам, че в търговските вериги са пуснали мозели от трета и четвърта серия на цени от около 1000 - 1100 лева. Въпросът който ме гложди е дали тези серии са читави? Не ме интересуват интернет възможности и способността на плеършите да четат субтиттри, тъй като така или иначе ще оборудвам телевизора с един WD TVLive, който за 160 лева добавя невероятна функционалност на всеки един телевизор :D Та, дали да се напъвам и да вземам за 1100 лева 4-та серия или мога да се задоволя с 3-та при това положение?
-
Здравейте, нова съм във форума и искам да попитам специалистите във този хубав форум за един телевизор Philips32pfl3107 , по-горе един съфорумник е попитал за него,ако го е взел нека сподели какво е мнението му ,но той ще го ползва в спалня а на мен ми трябва за кухня в която ми минава много голяма част от деня.Мога ли да разчитам на него за гледане на сериали и новини от Близу или Булсатком.? Или да отделя още пари и да взема по голям телевизор-препоръчайте ми! Благодаря Ви много предварително.
-
Цитат:
craghackbg
Налага се да взема телевизор за роднини. Според големината на стаята и разстоянието, от което ще се гледа - около 3 метра, си мисля, че 42" ще е достатъчен. Гледам, че в търговските вериги са пуснали мозели от трета и четвърта серия на цени от около 1000 - 1100 лева. Въпросът който ме гложди е дали тези серии са читави? Не ме интересуват интернет възможности и способността на плеършите да четат субтиттри, тъй като така или иначе ще оборудвам телевизора с един WD TVLive, който за 160 лева добавя невероятна функционалност на всеки един телевизор
https://forum.setcombg.com/images/smilies/biggrin.png Та, дали да се напъвам и да вземам за 1100 лева 4-та серия или мога да се задоволя с 3-та при това положение?
4-та серия /4007/4307/ е за предпочитане заради използваното шаси на Филипс.
3-та е произведена от TPVision - и май е тяхна собствена разработка
Цитат:
djina
Здравейте, нова съм във форума и искам да попитам специалистите във този хубав форум за един телевизор Philips32pfl3107 , по-горе един съфорумник е попитал за него,ако го е взел нека сподели какво е мнението му ,но той ще го ползва в спалня а на мен ми трябва за кухня в която ми минава много голяма част от деня. Мога ли да разчитам на него за гледане на сериали и новини от Близу или Булсатком.? Или да отделя още пари и да взема по голям телевизор-препоръчайте ми! Благодаря Ви много предварително.
Привет djina
Става за кухнята, а там честно казано не ти трябва по-голям размер. Така или иначе си постоянно в движение и основно го слушаш отколкото да го гледаш :rolleyes:
http://download.p4c.philips.com/file...12_pss_bul.pdf
http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_bul.pdf
http://download.p4c.philips.com/file...12_qsg_bul.pdf
-
Здравейте.Нов съм във форума, но мисля, че съм прочел всичко в него. Конкретно към въпроса: от една седмица се колебая между 40pfl5507 и 37pfl6007.В момента съм на кабеларка, но ще мина на IPTV или DTH. Заслужава ли си 6007 повечето пари(и двата диагонала ме устройват)?
-
Аз бих взел 40 инчовия вариант. Три инча са си забележимо повече :) Иначе аз имам 5507 и съм доволен. Ъглите на виждане са сравнително добри, но не са нещо невиждано. Ако обаче го гледаш фронтално има перфектен образ. Плеърът му е дървен, в смисъл, че не чете субтитри на български език в никаква форма. Уж се чака ъпдейт, но никой не знае кога ще излезе и дали въобще ще излезе :)
-
Моля собствениците на модела 5507, да тестват дали възпроизвеждат DTS-а във филми пуснати през USB.
Цитат:
vyy
Здравейте.Нов съм във форума, но мисля, че съм прочел всичко в него. Конкретно към въпроса: от една седмица се колебая между 40pfl5507 и 37pfl6007.В момента съм на кабеларка, но ще мина на IPTV или DTH. Заслужава ли си 6007 повечето пари(и двата диагонала ме устройват)?
Преимуществото на 6007 е по-големият зрителен ъгъл, поради поставеният IPS видеопанел
- удобството за работа в интернет приложенията - има двустранно дистанционно с quaerty клавиатура
http://download.p4c.philips.com/files/3/37pfl6007h_12/
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...ctn=HMP7001/12