-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от
Петър.
Здравейте, взех си 40PFL5507K/12. Изключително доволен съм от картината(сравнено с 32PFL6606H/12. Някой може ли да ми каже каква матрица е 396 ? Просто за мое успокоение ... Благодаря! :)
Здравей, матрицата ти е на SAMSUNG. :)
-
Цитат:
craghackbg
Хора, с коя програма гледате филми на 5507К със субтитри през WiFI-то? Пробвах WMS и руската му версия, но нещо не се получава. Филмите забиват около 30-тата минута.
С HMS работи перфектно. Вържи компа и ТВ с кабел към рутера и пробвай така
-
Проблемът е, че трябва да е чрез WiFi. Нямам как да пусна кабел до ТВ-то, който да не се вижда, а жената ще ме очисти, ако опъна 10 метров кабел из хола :)
-
Аз ползвам PMS
PS3 Media Server • View topic - PS3 Media Server 1.72.0 is released
Но какъвто и сървър да използваш, по-големите файлове ще ти насичат през Wi-Fi.
-
Цитат:
bobybc
С HMS работи перфектно. Вържи компа и ТВ с кабел към рутера и пробвай така
Какво е това HMS? Извинявам се за въпроса, но не ми е ясно.
-
-
Ох, това ли било. И той насича.
Благодаря
-
Здравейте, от доста време се каня да пиша за един проблем с 5507. При увеличаване или намаляване на силата на звука при гледане на телевизия при филм със субтитри, субтитрите изчезват и се появяват отново след изчезване на плъзгача за звука и някой път чак след смяна на "камерата - на ракурса". Някой има ли подобен проблем? с последния фирмуер съм.
-
Нямам такъв проблем, а и аз съм уж с последния фирмуер. При мен обаче е ужасно мудно сменянето на каналите.
-
Основно го прави на AXN тази вечер ми направи отново впечатление на "Военна прокуратура", но го прави и на "Стартрек".
-
На коя кабелна си - AXN (поне при КТ Скат) вече е не е с вградени субтитри и при мен също при превключване не се появяват веднага ( на ЛГ 47ЛМ660)
-
И аз не знам последно на кой бог се кланям. Бях на СКК /Софийска кабелна компания/, после нещо се разцепиха и ми излизаше известно време ТВНЕТ, а ми обясняваха че съм на СофияНет. Така, че незнам, но мисля, че няма значение. Едва ли кабеларките си слагат субтитрите.
-
Изчезването на субтитрите при използване на др.функция е нормално за каналите, където субтитрите се "наслагват" в отделен поток (не са вградени).
-
Да, аз съм с 5507 и при мен е така със субтитрите, не е болка за умиране с оглед перфектната картина ;)
-
Цитат:
bborisov79
Да, аз съм с 5507 и при мен е така със субтитрите, не е болка за умиране с оглед перфектната картина ;)
Направи ми впечатление и реших да попитам дали само при мен е така или и при други.
Следващ въпрос: Някой дали си е ъпдеитнал стендбай софтуера и дали има някакъв ефект. Моя много рядко се рестартира сам. Става дума за това:
StandbySW_Q554E_99.0.0.0.zip
Philips Online FAQ - 40PFL5507K/12